Waag een kans op liefde en wie weet vind jij wel de ware!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Oproep aan alle individuele bezoekers van Heroes Made in Asia! HMIA heeft zijn eerste speeddating-evenement ooit. Waarom grijp je deze kans niet aan om die ene te ontmoeten, met specifiek dezelfde interesses! Ben je op zoek naar een ware liefde en bereid je open te stellen voor volslagen vreemden met het geluk ware liefde te vinden, meld je dan zeker aan voor de HMIA-dates.

De inschrijvingsdatum is nu geopend!

Heroes made in Asia brengt gelijkgestemde mensen samen met dezelfde interesses, de Aziatische cultuur. Om onze singles dichter bij elkaar te brengen, hebben we besloten om speeddating naar HMIA te brengen! Er zullen vijf speeddatingsessies zijn op zowel zaterdag als zondag, met twee soorten datingrondes heteroseksueel en LGTBQ+. De deelnemers krijgen per speeddate ongeveer 4 minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Dit is jouw moment om die ene te ontmoeten, dus aarzel niet en schrijf je zeker in voor onze Speed ​​Dating rondes.

Ontdek meer

Scroll naar top