Waag een kans op liefde en wie weet vind jij wel de ware!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Oproep aan alle individuele bezoekers van Heroes Made in Asia! HMIA heeft zijn eerste speeddating-evenement ooit. Waarom grijp je deze kans niet aan om die ene te ontmoeten, met specifiek dezelfde interesses! Ben je op zoek naar een ware liefde en bereid je open te stellen voor volslagen vreemden met het geluk ware liefde te vinden, meld je dan zeker aan voor de HMIA-dates.

De inschrijvingsdatum is nu geopend!

Heroes made in Asia brengt gelijkgestemde mensen samen met dezelfde interesses, de Aziatische cultuur. Om onze singles dichter bij elkaar te brengen, hebben we besloten om speeddating naar HMIA te brengen! Er zullen vijf speeddatingsessies zijn op zowel zaterdag als zondag, met twee soorten datingrondes heteroseksueel en LGTBQ+. De deelnemers krijgen per speeddate ongeveer 4 minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Dit is jouw moment om die ene te ontmoeten, dus aarzel niet en schrijf je zeker in voor onze Speed ​​Dating rondes.

Ontdek meer

Onze Top 10 Favoriete Aziatische Restaurants

Nederland staat bekend om zijn diverse culinaire scene, en Aziatische keukens hebben hierin een belangrijke plaats veroverd. Wij hebben 10 restaurant uitgekozen die je zeker eens is moet uitproberen!

Reizen naar Indonesië: Welk Seizoen Past het Beste bij Jou?

Indonesië, met zijn prachtige stranden, weelderige jungles, en rijke cultuur, is een droombestemming voor veel reizigers over de hele wereld. Maar wanneer is de beste tijd om dit diverse en adembenemende land te bezoeken? Het antwoord hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeuren en de activiteiten die je in gedachten hebt, want Indonesië heeft het hele jaar door voor elk wat wils.

Scroll naar top