Waag een kans op liefde en wie weet vind jij wel de ware!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Oproep aan alle individuele bezoekers van Heroes Made in Asia! HMIA heeft zijn eerste speeddating-evenement ooit. Waarom grijp je deze kans niet aan om die ene te ontmoeten, met specifiek dezelfde interesses! Ben je op zoek naar een ware liefde en bereid je open te stellen voor volslagen vreemden met het geluk ware liefde te vinden, meld je dan zeker aan voor de HMIA-dates.

De inschrijvingsdatum is nu geopend!

Heroes made in Asia brengt gelijkgestemde mensen samen met dezelfde interesses, de Aziatische cultuur. Om onze singles dichter bij elkaar te brengen, hebben we besloten om speeddating naar HMIA te brengen! Er zullen vijf speeddatingsessies zijn op zowel zaterdag als zondag, met twee soorten datingrondes heteroseksueel en LGTBQ+. De deelnemers krijgen per speeddate ongeveer 4 minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Dit is jouw moment om die ene te ontmoeten, dus aarzel niet en schrijf je zeker in voor onze Speed ​​Dating rondes.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top