Cosplay Judge announcement: Chris Minney

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet onze tweede Cosplay Judge: Chris Minney (Be More Shonen)! 
Chris Minney is de anime-fitnesscoach! Hier zijn wat weetjes over hem:
  • Hij is een competitive Cosplayer die het VK vertegenwoordigt met zijn wederhelft Nomes Cosplay (WCS 18/21 & C4).
  • Hij heeft een wereldrecord als snelheidseter (beide chicken nugget gerelateerd!).
  • Hij is een internationale Cosplay Judge die in veel landen verschijnt!
  • Hij is een ABPU powerlifter met een piek van 480kg totaal.
Chris Minney documenteert zijn door anime geïnspireerde leven op sociale media. Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime-fans, een mantra die de epische anime-verhalen belichaamt waar we allemaal van houden. Het is zijn missie om die verhalen te combineren met beproefde mindset-principes, bewezen bewegingswetenschap en een no-nonsense benadering van voeding om echte superhelden (of schurken!) te creëren.

More to explorer

De eerste keer speeddates bij HMIA leverde 136 matches op!

Het allereerste speeddate-evenement van Heroes Made in Asia, een viering van de Aziatische popcultuur, bleek een fantastisch succes. Dit speciale evenement was bedoeld om mensen die van Aziatisch entertainment houden bij elkaar te brengen en contacten te leggen.

Bekijk de Heroes Made in Asia 2023 aftermovie!

Hopelijk heb jij net zo genoten van de derde editie van Heroes Made in Asia als wij. Graag willen wij je nogmaals bedanken voor jouw aanwezigheid tijdens deze editie. Samen hebben we er een mooi evenement van gemaakt! Op basis van diverse verzoeken en om tegemoet te komen aan ieders wensen en voorkeuren hebben we besloten om de datum van Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem te veranderen naar 24 & 25 februari 2024. Zet deze datum even goed in je agenda.

Naruto Symphonic Experience

‘Naruto Symphonic Experience’ biedt fans en mangaliefhebbers een unieke kans om het avontuur van de jonge ninja Naruto Uzumaki op een nieuwe manier te ervaren. Het publiek maakt kennis met Naruto, die samen met andere jonge ninjavrienden op een missie gaat om zijn dorp en vrienden te beschermen.

Scroll naar top