Cosplay Judge announcement: Chris Minney

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet onze tweede Cosplay Judge: Chris Minney (Be More Shonen)! 
Chris Minney is de anime-fitnesscoach! Hier zijn wat weetjes over hem:
  • Hij is een competitive Cosplayer die het VK vertegenwoordigt met zijn wederhelft Nomes Cosplay (WCS 18/21 & C4).
  • Hij heeft een wereldrecord als snelheidseter (beide chicken nugget gerelateerd!).
  • Hij is een internationale Cosplay Judge die in veel landen verschijnt!
  • Hij is een ABPU powerlifter met een piek van 480kg totaal.
Chris Minney documenteert zijn door anime geïnspireerde leven op sociale media. Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime-fans, een mantra die de epische anime-verhalen belichaamt waar we allemaal van houden. Het is zijn missie om die verhalen te combineren met beproefde mindset-principes, bewezen bewegingswetenschap en een no-nonsense benadering van voeding om echte superhelden (of schurken!) te creëren.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top