Cosplay Village announcement: Multifluffyness

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Multifluffyness in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Hallo ❤️ Multifluffyness hier, maar je mag mij ook Miss Fluffy noemen. Ik ben een Nederlandse plus size cosplayer met een liefde voor costumes, make-up & het verspreiden van body positivity in onze community. Op dit moment cosplay ik al 13 jaar, maar ik ben pas een “full time” cosplayer geworden in
het begin van 2019. Ik heb al sinds ik klein was een liefde voor anime, make-up en gaming. Nu ik volwassen ben is dat nog steeds zo, maar ben ik daarnaast ook gefascineerd door kostuums/fotografie en het tot leven brengen van een character.

Ik vind het fantastisch om een sterk character te cosplayen, omdat ik mezelf zie als een krachtige vrouw die weet wat ze wil en opkomt voor haar overtuigingen. 

Zelfverzekerd zijn was niet altijd het geval en hierin komt mijn passie werkelijk naar boven. Mijn passie ligt in het inspireren van mensen om hun dromen te volgen, ongeacht uiterlijk of lichaamstype. Mijn
doel; om andere mensen blij te maken en kennis te delen over eigenwaarde, cosplay, een personage laten passen bij je eigen lichaam, poseren en zelfverzekerd zijn. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Ik hoop dat je even langs komt.” ❤️

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top