Nieuwe Winter Anime 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
Deze winter zit vol met nieuwe, langverwachte anime-shows. Hier is onze lijst met 6 anime-shows die je deze winter moet bekijken. Ben je klaar om opgewarmd te worden met een nieuwe lijst met actie, komedie en romantische anime?

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill

Eerste op de lijst is Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill. De anime is een isekai met een leuke twist. De show gaat over Mukouda en zijn krachtige familiar Feru. Mukouda”s speciale ability laat hem producten van aarde bestellen. Hij gebruikt zijn ability vooral om heerlijk eten te koken dat de fantasiewereld nog nooit eerder geeft gezien. Feru besluit Mukouda’s familiar te worden nadat hij zijn heerlijke kookkunst heeft geproefd. Deze nieuwe vriendschap en fantasiesetting maakt de anime een must-watch, maar wees gewaarschuwd kijk het niet op een lege maag.

Tokyo Revengers: Christmas Showdown

Dit winterseizoen zit vol met terugkerende shows. Een show waar veel mensen naar uitkeken is Tokyo Revengers. Tokyo Revengers: Christmas Showdown begint met de conclusie van seizoen één. De hoofdpersoon Takemichi keert terug naar een toekomst die erger is geworden dan voorheen. Takemichi moet terug in de tijd gaan om de toekomst van de Tokyo Manji Gang te veranderen

Kubo Won’t let Me Be Invisible

Ben je klaar voor een schattige romantische anime die je warm kan houden voor de winter? Kijk maar dan niet verder. Kuno Won’t Let me Be Invisible volgt het leven van Shiraishi. Het enige probleem is dat hij helemaal onzichtbaar is voor bijna alle andere mensen. Er is maar één persoon die hem kan zien en dat is zijn vrouwelijk klasgenoot, Kubo. Ze laat hem niet op de achtergrond verdwijnen en orkestreert grappige situaties tussen hen.

Vinland Saga Season 2

De bekende show Vinland Sage keert terug met een nieuw seizoen. De show begint met een nieuwe personage, Einar. Zijn tragische achtergrond brengt hem uiteindelijk in contact met Thorfinn. Samen werken ze aan hun vrijheid, terwijl ze nog worden achtervolgd door hun vroegere en huidige zonden.

The Angel Next Door Spoils Me Rotten

The Angel Next Door Spoils Me Rotten is gebaseerd op de zeer populaire light novel-serie en gaat over twee buren die toevallig ook klasgenoten zijn. Mahiru Shiina is het schoolidool dat dppr iedereen geliefd is, terwijl Amane Fujimiya precies het tegenovergestelde is. Hun werelden botsen wanneer Mahiru Amane alleen in de regen ziet zitten

Bungou Stray Dogs Season 4

Dit seizoen begint met een kijkje in de geschiedenis van Yukichi Fukuzawa en Ranpo Edogawa. Je leert over de mysterieuze geschiedenis van de personages en langzaam ontrafelt hun relatie met elkaar. De Armed Detective Agency waar beide personages deel van uitmaken zal langzaam zijn oorsprong laten zien.

NieR:Automata Ver1.1a

Het populaire actie-rollenspel krijgt een gelijknamige anime-adaptatie. In de verre toekomst 5012 wordt de Aarde binnengevallen door aliens en hun creaties Machine Lifeforms. De mensheid wordt bijna naar de rand van uitsterven geleid. De overlevende mensen organiseren een tegenaanval met Androids om de Aarde te heroveren

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top