Probeer deze Aziatische snacks op onze Food Market!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek nieuwe smaken en unieke gerechten uit Aziatische landen op onze Food Market. Ben je klaar voor een smaakexplosie? Probeer deze Aziatische snacks op onze Food Market!

Als je de Food Market binnenloopt, zal de geur van alle kruiden uit verschillende Aziatische landen jouw hongergevoel aanwakkeren. Probeer eens de Japanse Osaka klassieker Takoyaki als je een knapperige maar toch zacht hapje wilt proberen. Voor de bierliefhebber is de perfecte combi Karaage met een koud Japans biertje. Karaage is de Japanse variant van gebakken kip waarbij aardappelzetmeel wordt gebruikt in plaats van de gebruikelijke bloem. Hierdoor krijgt de kip een lichter maar knapperiger korstje. Voor de liefhebbers van streetfood is er een Indonesische streetfoodwagen die zelfgemaakte streetfood verkoopt.

Een van de bestsellers zijn de Indonesische lumpia’s volgens grootmoeders recept. Tenslotte is er voor de mensen die een melkachtig of zoet drankje willen Bubble Tea. Het drankje dat zijn oorsprong vindt in Taiwan is uitgegroeid tot een wereldwijd populair drankje dat bijna in elke stad wordt gedronken.

Bekijk hieronder ons menu voor de aankomende editie:

Ontdek meer

Scroll naar top