Probeer deze Aziatische snacks op onze Food Market!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek nieuwe smaken en unieke gerechten uit Aziatische landen op onze Food Market. Ben je klaar voor een smaakexplosie? Probeer deze Aziatische snacks op onze Food Market!

Als je de Food Market binnenloopt, zal de geur van alle kruiden uit verschillende Aziatische landen jouw hongergevoel aanwakkeren. Probeer eens de Japanse Osaka klassieker Takoyaki als je een knapperige maar toch zacht hapje wilt proberen. Voor de bierliefhebber is de perfecte combi Karaage met een koud Japans biertje. Karaage is de Japanse variant van gebakken kip waarbij aardappelzetmeel wordt gebruikt in plaats van de gebruikelijke bloem. Hierdoor krijgt de kip een lichter maar knapperiger korstje. Voor de liefhebbers van streetfood is er een Indonesische streetfoodwagen die zelfgemaakte streetfood verkoopt.

Een van de bestsellers zijn de Indonesische lumpia’s volgens grootmoeders recept. Tenslotte is er voor de mensen die een melkachtig of zoet drankje willen Bubble Tea. Het drankje dat zijn oorsprong vindt in Taiwan is uitgegroeid tot een wereldwijd populair drankje dat bijna in elke stad wordt gedronken.

Bekijk hieronder ons menu voor de aankomende editie:

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top