Onze eerste Artist is Gecko Chan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia is niet compleet zonder Artists! Dit is waarom we Gecko Chan hebben uitgenodigd om langs te komen. Ze zal beide dagen aanwezig op het event. Je kunt bij haar langskomen om prints of handtekeningen te kopen of om gewoon gezellig te kletsen!

Gecko Chan

Meritxell Garcia is een ervaren en veelzijdige Art Director met een achtergrond in zowel grafisch ontwerp als illustratie. Ze komt oorspronkelijk uit Barcelona en heeft meer dan 15 jaar ervaring in snelle reclame en grafische vormgeving. Later maakte ze de overstap naar haar passie, Concept Art en Illustratie.

Na die beslissing heeft ze de afgelopen 6 jaar een indrukwekkend portfolio opgebouwd door te werken als Illustrator en Concept Artist in verschillende industrieën. Denk aan gaming, animatiestudio’s, reclame en ook door deel uit te maken van het onderwijzend personeel van Escola Joso (School Art) uit Barcelona. Ze heeft ook meegewerkt aan verschillende boeken (Editorial el Pirata, Norma editorial, Planeta comic, Salvat) en is auteur van de populaire comedy webtoon, “Gecko Chan”. Ontmoet haar tijdens de aankomende editie!

Wil je meer weten over Gecko en haar webtoon? Ga dan naar haar Instagram of website via:

Ontdek meer

Scroll naar top