Onze eerste Artist is Gecko Chan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia is niet compleet zonder Artists! Dit is waarom we Gecko Chan hebben uitgenodigd om langs te komen. Ze zal beide dagen aanwezig op het event. Je kunt bij haar langskomen om prints of handtekeningen te kopen of om gewoon gezellig te kletsen!

Gecko Chan

Meritxell Garcia is een ervaren en veelzijdige Art Director met een achtergrond in zowel grafisch ontwerp als illustratie. Ze komt oorspronkelijk uit Barcelona en heeft meer dan 15 jaar ervaring in snelle reclame en grafische vormgeving. Later maakte ze de overstap naar haar passie, Concept Art en Illustratie.

Na die beslissing heeft ze de afgelopen 6 jaar een indrukwekkend portfolio opgebouwd door te werken als Illustrator en Concept Artist in verschillende industrieën. Denk aan gaming, animatiestudio’s, reclame en ook door deel uit te maken van het onderwijzend personeel van Escola Joso (School Art) uit Barcelona. Ze heeft ook meegewerkt aan verschillende boeken (Editorial el Pirata, Norma editorial, Planeta comic, Salvat) en is auteur van de populaire comedy webtoon, “Gecko Chan”. Ontmoet haar tijdens de aankomende editie!

Wil je meer weten over Gecko en haar webtoon? Ga dan naar haar Instagram of website via:

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top