Leer onze exposanten kennen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welke exposanten kun je bezoeken tijdens de aankomende editie in mei?

Kawaii4u

Kawaii4u is de shop voor jou op het gebied van Kawaii, alles wat schattig en lief is. Er is een breed assortiment van onder andere super Kawaii gifts, plushies, ita bags, anime, Switch accessoires en nog véél meer.

Hey!Hallyu

Hey!Hallyu is de plek voor al je K-Pop spullen! Ze verkopen albums, merchandise, lightsticks, posters… alles officieel.

”Zoek je een specifiek product? We kunnen geen items reserveren, maar je kunt ons een bericht sturen, zodat we genoeg meebrengen naar Heroes Made in Asia!” – Hey!Hallyu

Kaomji

Kaomoji is een lifestyle brand die geïnspireerd is door de Japanse streetwear en anime pop cultuur. Originele designs & officiële collaborations. Ontdenk de collectie: T-shirts, Hoodies, Sweaters, accessoires en meer!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top