De HMIA Regular Tickets zijn beschikbaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Met een Regular Ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland. Bezoek Heroes Made in Asia op 6 & 7 mei 2023! We hebben heel veel activiteiten op het programma staan. Zo zijn er  workshops waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. Daarnaast kun je genieten van heerlijke gerechten, snacks en dranken op de Food Market.
Op het gebied van Cosplay kun je je ogen uitkijken. Overal kun je de mooiste creaties van anderen zien. Ga naar de Main Stage als je de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest bij wilt wonen. Wat een pracht en praal! Iedereen straalt in hun eigen gemaakte Cosplays. Ga ook maar alvast sparen voor alle geweldige merchandise die op Heroes Made in Asia verkrijgbaar is. Ben je fan van Anime? Dan kun jij Funko Pops, key chains, kleding, muismatten, plushies en nog veel meer krijgen van jouw favoriete franchise op de Asian Market. In de Gaming Area worden alle gaming toernooien gehouden en kun je de hele dag door al jouw favoriete spellen spelen, van Super Smash Bros. Ultimate tot Osu! Natuurlijk hebben we weer hele leuke Special Guests die deze editie langs zullen komen om al hun fans te zien. Maar wie dat zijn, houden we voor nu nog even geheim! Wil jij dit allemaal ook meemaken? Ga dan naar onze ticketshop en koop kaarten voor jezelf, vrienden en familie!

More to explorer

Cosplay Judge announcement: moemoefever

”Ik doe al meer dan 10 jaar aan Cosplay, en ik vertegenwoordig Finland dit jaar voor World Cosplay Summit samen met mijn partner. Ik ben naaister en ontwerper van beroep en Cosplays maken van tweedehands materialen is mijn favoriete bezigheid!”

Cosplay Judge announcement: Pinyamiu

”Als ik Cosplay wedstrijden beoordeel, let ik op het materiaal, de naden en de pasvorm. Ik doe aan Cosplay sinds ik een tiener was en heb zelfs verschillende Cosplay wedstrijden gewonnen en Finland vertegenwoordigd over de hele wereld!”

Cosplay Judge announcement: Chris Minney

Chris Minney documenteert zijn anime geïnspireerde leven op social media. Hij heeft maar liefst 170k+ volgers. Hij staat ook bekend als de anime fitnesscoach! Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime fans, een mantra die de epische anime verhalen belichaamt waar we allemaal van houden.

Scroll naar top


De reguliere tickets van Heroes Made in Asia zijn uitverkocht!

Op vrijdag 24 maart om 12:00 uur gaan de late tickets in de verkoop. Klik op de onderstaande buttons voor meer info over de ticketverkoop of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de tickets live zijn!