Wat is de Gaming Metaverse?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Virtual Reality wordt steeds aantrekkelijker voor de gaming community. De technologie plaatst je in een buitenaardse setting, waardoor je vaak nieuwe werelden kunt verkennen en nieuwe personages kunt ontmoeten.

Virtuele werelden zoals in Second Life of WoW stellen mensen in staat om online games te spelen, maar het evolueert langzaam naar de echte wereld. Alleen al in de afgelopen twee jaar hebben startups zoals TranQool virtual reality-systemen gelanceerd met ruimtelijke navigatie en andere geavanceerde spelmogelijkheden. De metaverse is een enorme investering door enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Facebook, Google en Microsoft. Gaming Metaverse gebruikt virtual reality om echte free-roaming-ervaringen mogelijk te maken. Games zullen volledig worden gekenmerkt, in termen van speelmogelijkheden, community-functies, enz.

Phil Harrison, Microsoft’s Head of Global Gaming, zei op de VR Gaming & Entertainment Summit (VRGEAS) dat het de wens van Games Studio was om een ​​game-ecosysteem te bouwen, niet alleen voor Virtual Reality, maar voor een breed publiek aan gamers. Hij benadrukte dat het creëren van een gaming-ecosysteem niet alleen de spelprestaties en het product op de pc zou verbeteren, maar ook voor mobiel. Voor Harrison gaan games niet alleen over het maken van content voor gamingplatforms. Het gaat om het maken van content voor gamingplatforms die de hele ervaring zo rijk maken dat deze op alle schermen kan worden ervaren, ook op mobiel.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top