Maak kennis met verschillende exposanten!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welke exposanten kun je bezoeken tijdens de aankomende editie in mei?

Henk Comics & Manga Henk Comics & Manga is een populaire Comic-shop gelegen in Amsterdam. Je kunt hier veel Comics en verschillende Funko Pops vinden.
The Popshop Deze winkel is een alternatieve kledingwinkel die veel Popmerchandising verkoopt. Ze verkopen veel Anime Merch, denk aan Demon Slayer, Naturo, One Piece, the Seven Deadly Sins, My Hero Academia, Jujustu Kaisën, Attack on Titan, Chainsaw Man, Death Note, Sailor Moon, Tokyo Revengers, Jojo’s Bizzare Advertures, Hatsune Miku, Assassination Classroom en nog veel meer.
Chantu Beauty Het merk is meer dan alleen een huidverzorgingswinkel. Gratis advies, gratis samples bij elke bestelling en de nieuwste trendy huidverzorging rechtstreeks uit Korea!

More to explorer

Cosplay Judge announcement: moemoefever

”Ik doe al meer dan 10 jaar aan Cosplay, en ik vertegenwoordig Finland dit jaar voor World Cosplay Summit samen met mijn partner. Ik ben naaister en ontwerper van beroep en Cosplays maken van tweedehands materialen is mijn favoriete bezigheid!”

Cosplay Judge announcement: Pinyamiu

”Als ik Cosplay wedstrijden beoordeel, let ik op het materiaal, de naden en de pasvorm. Ik doe aan Cosplay sinds ik een tiener was en heb zelfs verschillende Cosplay wedstrijden gewonnen en Finland vertegenwoordigd over de hele wereld!”

Cosplay Judge announcement: Chris Minney

Chris Minney documenteert zijn anime geïnspireerde leven op social media. Hij heeft maar liefst 170k+ volgers. Hij staat ook bekend als de anime fitnesscoach! Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime fans, een mantra die de epische anime verhalen belichaamt waar we allemaal van houden.

Scroll naar top


De reguliere tickets van Heroes Made in Asia zijn uitverkocht!

Op vrijdag 24 maart om 12:00 uur gaan de late tickets in de verkoop. Klik op de onderstaande buttons voor meer info over de ticketverkoop of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de tickets live zijn!