Need for speed: Unbound Release game

Facebook
Twitter
LinkedIn
Race tegen de klok, wees de politie te slim af en neem het op tegen wekelijkse kwalificatiewedstrijden om The Grand te bereiken, de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore. Pak je garage in met nauwkeurig afgestelde, op maat gemaakte ritten en verlicht de straten met jouw stijl, exclusieve pasvormen en een levendige wereldwijde soundtrack die tot in alle uithoeken van de wereld opduikt.
Hoe meer je racet, hoe meer warmte je opbouwt. Terwijl de politie de druk opvoert, moet jij tactische beslissingen nemen met behulp van nieuwe ontsnappingsmechanismen om de achtervolging in handen te nemen. Ontsnap jij aan de politie, ga je de strijd aan of verstop jij je in de ondergrondse van Lakeshore? Ren door deze straten en je zult de vruchten plukken.
Graffiti komt tot leven met een geheel nieuwe, unieke visuele stijl die elementen van de meest verse straatkunst combineert met de meest realistisch ogende auto’s in de geschiedenis van Need for Speed™. Krijg toegang tot een nieuwe toolkit met high-energy visuele en geluidseffecten om je rijvaardigheid uit te drukken, inclusief Burst Nitrous, een nieuwe boost-tactiek die een duizelingwekkende snelheidsstoot levert.
Ben jij al enthousiast om deze nieuwe game te proberen en iedereen te verslaan? Bekijk de trailer van de game hieronder:

Ontdek meer

Wat is de Gaming Metaverse?

Virtual reality wordt steeds aantrekkelijker voor de gaming community. De technologie plaatst je in een buitenaardse setting, waardoor je vaak nieuwe werelden kunt verkennen en nieuwe personages kunt ontmoeten. Wat is de metaverse verder en hoe kunnen we deze gebruiken in games?

Scroll naar top