Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

De jury bestond uit drie cosplayers; Pugoffka, inspecteur Lemon en AKrCos. Samen keken ze welke Cosplayer het mooiste kostuum en de beste prestatie liet zien.

3e plaats

Op de derde plaats is Ezra Braun a.k.a. Echo Cosplayy. Ezra heeft gewonnen dankzij een geweldige Cloud cosplay uit Final Fantasy.

2e plaats

De winnaars van de tweede plaats in de Cosplay Contest op Heroes Made in Asia zijn freckledfox_cosplay & Dominick. Dit duo wist iedereen omver te blazen met hun cosplay uit Naruto.

1e plaats

De grote winnaars waren dobi.cosplay en roozzie. Wauw! Wat waren hun cosplays tof! Nogmaals gefeliciteerd met de winst.

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Scroll naar top