Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

De jury bestond uit drie cosplayers; Pugoffka, inspecteur Lemon en AKrCos. Samen keken ze welke Cosplayer het mooiste kostuum en de beste prestatie liet zien.

3e plaats

Op de derde plaats is Ezra Braun a.k.a. Echo Cosplayy. Ezra heeft gewonnen dankzij een geweldige Cloud cosplay uit Final Fantasy.

2e plaats

De winnaars van de tweede plaats in de Cosplay Contest op Heroes Made in Asia zijn freckledfox_cosplay & Dominick. Dit duo wist iedereen omver te blazen met hun cosplay uit Naruto.

1e plaats

De grote winnaars waren dobi.cosplay en roozzie. Wauw! Wat waren hun cosplays tof! Nogmaals gefeliciteerd met de winst.

Ontdek meer

Onze Top 10 Favoriete Aziatische Restaurants

Nederland staat bekend om zijn diverse culinaire scene, en Aziatische keukens hebben hierin een belangrijke plaats veroverd. Wij hebben 10 restaurant uitgekozen die je zeker eens is moet uitproberen!

Reizen naar Indonesië: Welk Seizoen Past het Beste bij Jou?

Indonesië, met zijn prachtige stranden, weelderige jungles, en rijke cultuur, is een droombestemming voor veel reizigers over de hele wereld. Maar wanneer is de beste tijd om dit diverse en adembenemende land te bezoeken? Het antwoord hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeuren en de activiteiten die je in gedachten hebt, want Indonesië heeft het hele jaar door voor elk wat wils.

Scroll naar top