Dit was Heroes Made in Asia!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het is alweer twee dagen geleden dat bezoekers naar Evenementenhal Gorinchem kwamen voor Heroes Made in Asia! Heb jij het evenement gemist of wil je nog even nagenieten? In dit artikel kan je alle highlights van Heroes Made in Asia lezen!

Main Stage

De Main Stage had een vol programma! Zo was er een een optreden van Taiko groep Araumi Daiko die echt een show gaven! Ook kon je een Live Drawing sessies bijwonen op de zaterdag en op de zondag. Aan het einde van de dag kon je springen en meezingen met je favoriete anime nummers bij het optreden van Dress Up Town.

Cosplay Contest & Catwalk

De Cosplay Contest & Catwalk vonden ook plaats op de Main Stage en waren een groot succes. Er is genoten van alle mooie cosplays op de catwalk. We hebben onze ogen uitgekeken tijdens de Cosplay Contest! Gefeliciteerd winnaars!

Jason Paige

Op zaterdag en zondag was Jason Paige ook te vinden op de Main Stage. Hij heeft alle vragen beantwoord tijdens de Q&A en daarna gaf hij een optreden waar iedereen luidkeels mee zong met de OG Pokémon Theme Song!

Heroes Workshops

Heb jij ook mee gedaan aan een van de vele gratis Heroes Workshops die aangeboden werden? Vooral de Tea Ceremony was erg populair, maar alle workshops zaten wel zo goed als vol! Van Wig Styling tot Aziatische vechtsporten, je kon het allemaal uitproberen!

Food Theater en Food Market

Weet jij nu ook hoe je Sushi moet maken? In het Food Theater werd stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde Sushi kan maken! Tijdens Heroes Made in Asia hoefde jij je ook niet te verhongeren. Op de Food Market kon je verschillende Aziatische gerechten proberen!

Gaming Area

Natuurlijk kon je ook verschillende games spelen tijdens Heroes Made in Asia en meedoen aan verschillende toernooien! Van Super Smash Bros. Ultimate tot Pokémon Unite. Je hoefde niet mee te doen aan een toernooi om te gamen, zo kon je ook Rocket League spelen of Dragon Ball FighterZ. Misschien heb je ook wel een panel of iets anders bijgewoond op de Gaming Stage! Als Gamer hoefde je je niet te vervelen!

Heroes Made in Asia was weer een success en we hopen je te zien tijdens de volgende editie op 22 & 23 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem!

Ontdek meer

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top