Nieuw! Heroes Made in Asia merchandise

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij hebben speciaal voor de aankomende editie merchandise ontwikkeld! Deze zijn zowel online te koop als tijdens het event naast de infostand!

Op deze merchandise kan je onze mascottes, Jinza, Takurah en Venzu vinden. Deze zijn in zowel een t-shirt als een hoodie te krijgen in de kleuren grijs, wit en zwart! Verder is er een tote bag verkrijgbaar en super schattige pins!

Vergeet dit weekend dus niet een leuke sweater met Venzu of een t-shirt met Jinza te bemachtigen op onze merchandise stand!

Ontdek meer

Onze Top 10 Favoriete Aziatische Restaurants

Nederland staat bekend om zijn diverse culinaire scene, en Aziatische keukens hebben hierin een belangrijke plaats veroverd. Wij hebben 10 restaurant uitgekozen die je zeker eens is moet uitproberen!

Reizen naar Indonesië: Welk Seizoen Past het Beste bij Jou?

Indonesië, met zijn prachtige stranden, weelderige jungles, en rijke cultuur, is een droombestemming voor veel reizigers over de hele wereld. Maar wanneer is de beste tijd om dit diverse en adembenemende land te bezoeken? Het antwoord hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeuren en de activiteiten die je in gedachten hebt, want Indonesië heeft het hele jaar door voor elk wat wils.

Scroll naar top