Nieuw! Heroes Made in Asia merchandise

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij hebben speciaal voor de aankomende editie merchandise ontwikkeld! Deze zijn zowel online te koop als tijdens het event naast de infostand!

Op deze merchandise kan je onze mascottes, Jinza, Takurah en Venzu vinden. Deze zijn in zowel een t-shirt als een hoodie te krijgen in de kleuren grijs, wit en zwart! Verder is er een tote bag verkrijgbaar en super schattige pins!

Vergeet dit weekend dus niet een leuke sweater met Venzu of een t-shirt met Jinza te bemachtigen op onze merchandise stand!

More to explorer

De eerste keer speeddates bij HMIA leverde 136 matches op!

Het allereerste speeddate-evenement van Heroes Made in Asia, een viering van de Aziatische popcultuur, bleek een fantastisch succes. Dit speciale evenement was bedoeld om mensen die van Aziatisch entertainment houden bij elkaar te brengen en contacten te leggen.

Bekijk de Heroes Made in Asia 2023 aftermovie!

Hopelijk heb jij net zo genoten van de derde editie van Heroes Made in Asia als wij. Graag willen wij je nogmaals bedanken voor jouw aanwezigheid tijdens deze editie. Samen hebben we er een mooi evenement van gemaakt! Op basis van diverse verzoeken en om tegemoet te komen aan ieders wensen en voorkeuren hebben we besloten om de datum van Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem te veranderen naar 24 & 25 februari 2024. Zet deze datum even goed in je agenda.

Naruto Symphonic Experience

‘Naruto Symphonic Experience’ biedt fans en mangaliefhebbers een unieke kans om het avontuur van de jonge ninja Naruto Uzumaki op een nieuwe manier te ervaren. Het publiek maakt kennis met Naruto, die samen met andere jonge ninjavrienden op een missie gaat om zijn dorp en vrienden te beschermen.

Scroll naar top