Ervaar de Aziatische geschiedenis bij House of Wax

Facebook
Twitter
LinkedIn

House of Wax Entertainment presents a journey through Asian history! ⛩ Stap in deze mini experience en ga op rondreis langs vier Aziatische landen en laat je onderdompelen in aspecten van hun typerende historische culturen. 🎎

Je kunt deze reis natuurlijk ook vastleggen bij het prachtige fotomoment, de tempel, binnen deze experience. 📷 Er zal ook een optocht gelopen worden met de Aziatische dans draak. ✨🤩

De experience openingstijden :
🔹 10.30 – 12.00 uur
🔹 13.15 – 14.30 uur
🔹 15.45 – 17.00 uur

 

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top