Maak kennis met de artists van Heroes Made in Asia!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia is niet compleet zonder artists! Dit is waarom er vier artists hebben uitgenodigd om langs te komen op het event. Ze zijn beide dagen aanwezig en je kunt bij ze langskomen in de Guest Area om prints te kopen, handtekeningen te vragen of om gewoon gezellig met ze te kletsen! Hieronder zie je welke artists allemaal komen!

Carles Dalmau

Carles Dalmau (Girona, 1997) is illustrator en mangakunstenaar met een specialiteit in audio/visuals en multimedia. In 2020 publiceerde hij zijn eerste korte manga, “My Guardian Angel” in de Planeta Manga magazine en won hij de tweede prijs in de internationale kortverhaal-manga Webtoon award met “Lucid Lucy”. Hij werkt momenteel aan “Soma”, zijn nieuwe manga.

Daarnaast werkte hij als conceptartiest voor de videogame “Cult of the Lamb” en aan andere videogame-gerelateerde projecten, zoals Monster Camp, The Binding of Isaac, Wildfrost and Ankora: Lost Days. Hij werkte onlangs samen met Netflix in de animatieserie “Maya and the three”. Hij maakte ook de officiële poster voor de 27e editie van de Manga Conventie in Barcelona en met bedrijven als  Clipstudio Paint en Wacom geeft hij online lessen en tutorials. Met zijn followingbase van ruim 572.000 volgers op Instagram en 37.000 volgers op Twitter is hij niet te missen!

Judit Mallol

Judit Mallol werd geboren in Barcelona in 1994. Ze tekent al sinds ze een potlood kon vasthouden en ze is niet gestopt tot vandaag, want ze heeft eindelijk van haar passie haar vak kunnen maken. Judit werkte voor Ubisoft aan het ontwerpen van personages voor games die zijn ontworpen voor mobiele telefoons, terwijl ze haar diploma in Schone Kunsten aan de Universiteit van Barcelona behaalde. Ze begon in die tijd ook haar illustraties te tonen in sociale netwerken en nu heeft ze honderdduizenden volgers. Sinds 2018 illustreert ze boeken voor kinderen en jongvolwassenen in Spanje, Engeland of de Verenigde Staten. Met boeken als Hallyu en Discovering Seoul, waar Judit een reisdagboek maakte gemengd met een gids voor toekomstige reizigers, alsof ze zelf in de hoofdstad van Zuid-Korea was tussen haar creaties. Ze hoopt ons allemaal binnenkort te verrassen met nieuwe en spannende projecten!

Marian Company

Marian Company is Visueel verteller, scenarioschrijver en mangaspecialist. Ze maakt deel uit van het onderwijzend personeel van Joso School, een centrum voor strip- en beeldende kunst in Barcelona. Ze illustreerde boeken voor Ediciones Destino en haar werk voor Planeta Manga werd in 2020 genomineerd voor Beste Nationale Manga. Haar droom is niet alleen om mooie karakters te tekenen, maar ook om een ​​emotionele reactie op te roepen bij de lezer.

Miriam Bonastre

Miriam Bonastre werd geboren in Barcelona in 1994 en ze begon al te tekenen voordat ze begon met lopen. Ze studeerde strip en illustratie aan de Joso Art School in Barcelona. Ze heeft verhalen gepubliceerd in het bestverkopende tijdschrift Planeta Manga en ze heeft deel uitgemaakt van het creatieve team achter de Virtual Hero-animatieshow. Jarenlang publiceerde Miriam wekelijks haar eerste verhaal, Hooky, op Webtoon, en die serie werd een van de grootste internationale successen van dat digitale stripplatform, met meer dan 94 miljoen abonnementen erop. In 2021 publiceerde ze het eerste gedrukte deel van Hooky in de VS, en het boek werd meteen een bestseller. Het is onlangs ook in Spanje gepubliceerd.

Ontdek meer

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top