Alles rondom food op HMIA!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het afgelopen paasweekend was Food Weekend bij Heroes Made in Asia. Hierin hebben wij een aantal highlights gedeeld rondom het thema Food. Van de timetable van Food Theater tot de items op de Food Market. In dit artikel hebben we alles nog eens voor je opgesomd.

Food Theater

Het afgelopen weekend hebben we de timetable van het Food Theater gedeeld op onze website. Nu kan je zien wanneer welke demo’s worden gehouden.

Demo: verschillende soorten sushi maken

Heb jij altijd al willen weten wat de beste manier is om sushi te rollen of hoe je rijst moet plakken? Dan moet je zeker een kijkje komen nemen bij de demonstratie: ‘Verschillende soorten Sushi maken’ door Ho Yin in samenwerking met Kyatcha.

De rollen die gemaakt worden zijn: maki, futomaki, temaki, Hosomaki, uramaki, nigiri en gunkan. Als je een echte sushi foodlover bent, dan wil je deze demonstraties niet missen!

Demo: maak kennis met de Japanse keuken

Heb jij altijd al je eigen sushi, ramen of Japanse curry willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Sluit dan aan bij de workshop ‘Maak kennis met de Japanse keuken’ van The Sushi Times in het Food Theater!

Tijdens deze workshop geeft Joyce, bekend van het foodie-platform Proef Japan, een korte introductie over Japans koken. Daarbij geeft ze handige tips en tricks voor beginners, zodat ook jij binnen no-time zelf de lekkerste Japanse gerechten kunt maken. Er wordt niet alleen uitleg gegeven over de verschillende ingrediënten uit de Japanse keuken, maar ook over een stukje achtergrond, geschiedenis en de basisprincipes die je moet kennen om echt authentiek Japans te kunnen koken.

Food Market

Op de Food Market kan je verschillende Aziatische gerechten proberen. Tijdens de Food Weekend hebben wij gedeeld welke gerechten hier allemaal te vinden zijn!

🥟 Troys: Gyoza, yakitori en japanse gevulde crepes.

🍙 Cheff-reys: Pokebowl + yakitori kipspiesjes Kotobuki Okonomiyaki, Takoyaki, Taiyaki, Tastutaage, Japanese drink, Onigiri.

🍢 Kenjiro: Korean Chicken, Asian Roll ice cream, Kimchi, Korean mandu, Korean corn dog, Korean Tteokbokki en Gimbap.

🍜 Osaka cooking catering: yaki soba.

🥘 Food escape: Okonomiyaki Japanese pancake, Karaage fried chicken en Japanese curry with rice.

🍺 Osaka Ball: Bubble Tea, bier en (Japanse) cocktails.

🍣 Honkies: Japan dog, Dynamite sushi roll, Crunchy Draggon roll, Panko springrolls, Japanse Kapsalon en Kirin Bier.

🌯 Claar is Cees: Vega loempia, kip loempia, Dadar gulung en Spekkoek.

Er is genoeg eten om te proberen tijdens Heroes Made in Asia volgend weekend!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top