Breng een bezoekje aan de Nintendo stand!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kom langs op de Nintendo-stand om de verschillende consoles te ontdekken van de Nintendo Switch-familie, waaronder het nieuwste model: Nintendo Switch – OLED-Model. Speel diverse games, doe mee aan de fun-toernooien én maak leuke foto’s als herinnering.

Heb je zin om te bewegen? Speel dan Nintendo Switch Sports en toon jouw skills in tennis, volleybal, bowling, badminton, chanbara en voetbal. Als je liever van racen houdt, speel dan Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas en ontdek de game met acht nieuwe circuits! Ook voor de Kirby en Pokémon fans onder ons is fun verzekerd. Kirby en de Vergeten Wereld en Pokémon Legends: Arceus zijn speelbaar op de Nintendo-stand. Tot slot zijn er enkele Indie Games te ontdekken, zoals Tricky Towers en Aiisha. Wat is jouw favoriete Indie Game?

Wil je een stapje verder gaan? Doe dan mee met de fun-toernooien van Nintendo Switch Sports en/of Mario Kart 8 Deluxe en toon jouw skills! Om te eindigen kan je nog langs de Nintendo Switch Sports photobooth waar je samen met je vrienden en familie leuke foto’s kan maken om te delen op jouw sociale media! Bovendien krijg je bij het delen van jouw foto een mooie goodie mee naar huis.

Nintendo hoopt jou op de stand te mogen ontmoeten. Tot dan!

Ontdek meer

Onze Top 10 Favoriete Aziatische Restaurants

Nederland staat bekend om zijn diverse culinaire scene, en Aziatische keukens hebben hierin een belangrijke plaats veroverd. Wij hebben 10 restaurant uitgekozen die je zeker eens is moet uitproberen!

Reizen naar Indonesië: Welk Seizoen Past het Beste bij Jou?

Indonesië, met zijn prachtige stranden, weelderige jungles, en rijke cultuur, is een droombestemming voor veel reizigers over de hele wereld. Maar wanneer is de beste tijd om dit diverse en adembenemende land te bezoeken? Het antwoord hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeuren en de activiteiten die je in gedachten hebt, want Indonesië heeft het hele jaar door voor elk wat wils.

Scroll naar top