Breng een bezoekje aan de Nintendo stand!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kom langs op de Nintendo-stand om de verschillende consoles te ontdekken van de Nintendo Switch-familie, waaronder het nieuwste model: Nintendo Switch – OLED-Model. Speel diverse games, doe mee aan de fun-toernooien én maak leuke foto’s als herinnering.

Heb je zin om te bewegen? Speel dan Nintendo Switch Sports en toon jouw skills in tennis, volleybal, bowling, badminton, chanbara en voetbal. Als je liever van racen houdt, speel dan Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas en ontdek de game met acht nieuwe circuits! Ook voor de Kirby en Pokémon fans onder ons is fun verzekerd. Kirby en de Vergeten Wereld en Pokémon Legends: Arceus zijn speelbaar op de Nintendo-stand. Tot slot zijn er enkele Indie Games te ontdekken, zoals Tricky Towers en Aiisha. Wat is jouw favoriete Indie Game?

Wil je een stapje verder gaan? Doe dan mee met de fun-toernooien van Nintendo Switch Sports en/of Mario Kart 8 Deluxe en toon jouw skills! Om te eindigen kan je nog langs de Nintendo Switch Sports photobooth waar je samen met je vrienden en familie leuke foto’s kan maken om te delen op jouw sociale media! Bovendien krijg je bij het delen van jouw foto een mooie goodie mee naar huis.

Nintendo hoopt jou op de stand te mogen ontmoeten. Tot dan!

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top