Workshop van SammyCosplay op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

SammyCosplay komt naar Heroes Made in Asia en gaat een te gekke Cosplay workshop geven!

‘I’ll make a man out of you! Zoals Shang uit Mulan zou zeggen. Dat is wat ik ga doen! Verliefd, geobsedeerd of gewoon diep geïntrigeerd door een mannelijk karakter en je zou die dolgraag willen cosplayen maar je weet niet hoe je moet beginnen? Ik geef een panel over hoe ik mijzelf in mijn favoriete mannelijk karakters tover! Ik laat je de basis zien, geef tips and tricks die ik altijd gebruik en doe ook een kleine demonstratie hoe je je armen kan contouren zodat ze er sterk en mannelijk uit zien. Tuurlijk ga ik al je vragen beantwoorden. Ik hoop je daar te zien!’. – SammyCosplay

Programma zaterdag
Heroes Worskhop Area 3 – 12:00 – 13:00 uur

Programma zondag
Heroes Worskhop Area 2 – 14:00 – 15:00 uur

Ontdek meer

Scroll naar top