Jason Paige komt naar Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jason Paige, de zanger van de Pokémon theme song komt naar Heroes Made in Asia! Hij komt ook een optreden geven op de Main Stage! Afgezien van de Pokémon Theme Song heeft Jason behoorlijk wat jingles gemaakt en ook een paar voice acting-jobs gehad.

Als zanger toerde Jason een jaar als leadzanger van de legendarische band Blood Sweat & Tears. Hij deelde het podium met Michael Jackson als de rapsolist voor de hit “Black or White” in Michael Jacksons 30th Anniversary concert in Madison Square Garden uitgezonden op CBS. Hij is te horen op Foreigner’s “Cant Slow Down”, Meatloaf’s “Bat Outta Hell 3”, The Scorpions “Hour 1”, Frankie Valli’s “Romancing the 60’s” en op “The Art of McCartney” tribute CD achter Billy Joel, Roger Daltrey, Kiss en Smokey Robinson onder anderen. Zijn stem is te horen in “Rick And Morty”, “Phinaes & Ferb”, “Sponge Out of Water”, “The Jersey Boys”, “Annie” met Kermit en Miss Piggy in de laatste “Muppet Movie” en een salade van zingende voedselpersonages in “Sausage Party”. Hij zong en beat-boxed met Aerosmith op tournee en op de Howard Stern re-mix van de hitsingle “Pink” en heeft opgetreden met Enrique Iglesias op tournee, televisie en is te horen op zijn CD “7”.

Vocalist: Touring the Nation

Als solist toerde Jason de wereld rond met Tommy Tallarico’s legendarische Video Games Live. Hij zong achtergrondzang op tournee voor Oleta Adams, trad op met Liza Minelli in “Liza’s Back” in het stadhuis, met Ashanti op de Grammy’s en in vele concerten met superster-icoon Billy Porter. Hij zong ook bg’s voor Ray Charles, Luther Vandross, Mark Anthony, Ricky Martin, Usher, Chaka Khan en Patti LaBelle.

Jason zingt jaarlijks tientallen jingles. Herkenbare hoogtepunten zijn Coke’s “Catch the Feeling”, Pepto Bizmol’s “Nausea Heartburn Indigesttion”, Mountain Dew’s “Bohemian Rhapsody”, Taco Bells “Think Outside The Bun”, Subway’s “Eat Fresh”, Bounty’s “Quilted Quicker Picker-Upper” en natuurlijk het OG-themasong voor het cartoonfenomeen “Pokemon” dat een Billboard # 1-single was die door miljoenen op Guitar Hero werd gespeeld en scoorde op dat moment de # 1 meest bekeken / geïmiteerde video aller tijden op YouTube was.

Miljoenen bereiken

Jason Paige is snel weer in de schijnwerpers van de Pokémon Fans gekomen.  Hij is geïnterviewd op MTV, CNN, TMZ, Nintendo News, SPIN, Cosmopolitan, Billboard, Entertainment Weekly, CNET en meer.  De populariteit van zijn stem en opzwepende thema heeft miljarden hits op youtube gegenereerd en zijn huidige video-aanwezigheid en sociale media-kanalen bereiken vele miljoenen.

Als schrijver / producer schreef hij samen met Marti Frederiksen, James Michael voor de scorpions en met Eric Bazilian, Russ Irwin en Desmond Child de Scorpions anthemische ballad “The Future Never Dies” als speerpunt van hun concept-cd “Hour 1”. Hij produceerde Billboards # 1 Charting Dance Artist Becky Baeling, “Wicked” Broadway-sensatie Shoshanna Bean, Michael Weaver in “The New Black” en co-produceerde Suzie Mcneil met Marti Frederiksen. Hij schreef mee aan de laatste “Lego-mania” jingle en een nummer in de Fox film “Club Dread”. Hij produceerde ook “The What’s Up Show”. Een show met zijn eigen muziek en komische sketches op de kabel-tv van Manhattan die een cult-aanhang kreeg in NYC. Hij heeft meegeschreven aan twee musicals, “BOX” en “Writing Pictures” geproduceerd in Hartford’s Bushnell Theatre voor Black History month, gebaseerd op Harriet Beecher Stowe’s “Uncle Toms Cabin”.

Ontdek meer

Scroll naar top