De derde Cosplay Judge: Pugoffka!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De derde Cosplay Judge is bekend! Welkom Pugoffka! Met de bekendmaking van Pugoffka zijn alle Cosplay Judges voor de Cosplay Contest bekend!

“Hi! Mijn bijnaam Pugoffka! Ik ben cosplayer en cosplay fotograaf uit Oekraïne, Kiev. Ik begon mijn fotografiecarrière in 2009. Ik fotografeer al meer dan 10 jaar en heb meer dan 1000 cosplay fotoshoots gedaan. Daarnaast ben ik jurylid geweest voor meer dan 50 cosplay wedstrijden. Omdat ik veel reis, krijg ik de kans om cosplayers van over de hele wereld te fotograferen. Vaak houd ik workshops op conventies over fotografie en montage van cosplay shoots. De ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, deel ik graag met andere mensen. Ik hoop dat mijn ervaring nuttig zal zijn. Als cosplayer vind ik het vooral leuk om personages uit games te cosplayen!”

Geef haar een extra warm welkom!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top