Een terugblik op onze Gaming Week

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vorige week was het Gaming Week bij Heroes Made in Asia! In deze week hebben wij verschillende gaming highlights en activiteiten van de Gaming Area met jullie gedeeld. In dit artikel is alles op een rijtje gezet!

Twitch streamer Avithall

Avithall komt naar HMiA en zal te vinden zijn in de Influencer Hub voor een foto en/of handtekening! Ze is dol op games als Overwatch, The Evil Within, Marbles on Stream, Genshin Impact en Pokémon! Haar Twitch kanaal staat in het teken van inclusiviteit, positiviteit en motivatie en dit zal ze ook meenemen naar Heroes Made in Asia!

Super Smash Bros. Ultimate Tournament

Je kan meedoen met een Super Smash Bros. Tournament! De tickets hiervoor zijn vorige week in de verkoop gegaan. Je kan meedoen aan een 1 vs 1 toernooi op zowel de zaterdag als de zondag. Denk jij de skills te hebben om iedereen te verslaan en de hoofdprijs van 300 euro te pakken? Koop dan nu je ticket in onze ticketshop!

Dit toernooi wordt georganiseerd door mCon LG UltraGear en AFK Esports.

Andere toernooien

Naast een Super Smash Bros. Tournament zijn er ook een aantal andere toernooien waar je aan deel kan nemen. Deze worden georganiseerd door mCon en om mee te doen aan deze toernooien kan je je aanmelden bij de stand van mCon in de Gaming Area tijdens HMiA. Je kan meedoen aan de volgende toernooien:

  • Dragon Ball FighterZ
  • Tekken 7
  • Pokémon Unite

Free 2 play area

Naast dat je mee kan doen aan toernooien van verschillende games kan je deze games ook in de Free 2 Play area spelen. Zo kan je kijken of de games wat voor jou zijn of gewoon je skills verbeteren! Dit gaat om de games Dragon Ball FighterZ, Tekken 7 en Pokémon Unite!

HADO

HADO is ook weer van de partij deze editie van Heroes Made in Asia. HADO is ‘s werelds eerste fysieke sport die sport & gaming combineert met behulp van Augmented Reality (AR). Trefbal 3.0: spelers zien via een AR-bril de werkelijke + geprojecteerde omgeving. Zij strijden in teamverband (3 vs. 3) in een arena, waarbij zij proberen hun tegenstanders knock-out te gooien met digitale energieballen (‘Hadoken’).

HADO is bedacht in Japan in 2014 en wordt al gespeeld in >35 landen door miljoenen mensen o.a. op internationale toernooien (WK + EK). HADO is de sport van de toekomst, een unieke ervaring geschikt voor jong en oud.

Er is dus veel te doen op HMIA rondom de Gaming Area. Kom dus vooral een game spelen of gewoon een kijkje nemen!

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top