Food Friday – Popin’ Cookin’

Facebook
Twitter
LinkedIn

Als je een fan bent van de kawaii kant van de Japanse cultuur, dan is de kans groot dat je hebt gehoord van Kracie merk Popin ‘Cookin’ – DIY snack en snoep kits. Omdat de kawaii cultuur  op dit moment enorm is, zijn er veel video tutorials op YouTube verschenen waarin mensen te zien zijn die Popin’ Cookin’ maken en door deze trend is er een Popin’ Cookin’ boom in opkomst.

Popin’ Cookin’ is een doe-het-zelf-kit die je alles geeft wat je nodig hebt om schattige, realistisch uitziende (en vaak ook realistisch smakende!) snacks te maken. Van de ingrediënten tot de mixers, alles wat je thuis nodig hebt is wat water en een magnetron om deze schattige traktaties te maken. Veel dozen hebben zelfs papieren versieringen om je Popin’ Cookin’ er zo authentiek mogelijk uit te laten zien. De maker van Popin’ Cookin’ zegt dat hij zich herinnert dat hij als kind een eigen taartenwinkel wilde hebben, dus maakte hij deze traktatie om een gemakkelijk te doen ervaring te creëren waar iedereen aan mee kan doen.

Popin’ Cookin’ dozen worden geleverd met een plastic bakje dat, wanneer het wordt ingekort, alle bakjes en bekertjes bevat die nodig zijn voor het maken van je snoep. Er zit ook een plastic lepel bij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen achteraf! De instructies zijn in het Japans, maar de begeleidende foto’s maken het eenvoudig en gemakkelijk. Zoals eerder gezegd, zijn er ook tal van online video tutorials die je kunt vinden om je te begeleiden door de instructies.

Deze Food Friday hebben we besloten om deze totaal andere snack te proberen en dat kan jij ook! Bestel gewoon de Popin’ Cookin’ kit online (Wij gebruikten de Popin Cookin Taiyaki Odango kit) en volg de video en je zult eindigen met de kleinste, schattigste snacks die je ooit hebt gezien! En bovendien zijn ze erg leuk om te maken!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top