DIY 3D Papieren Kerstboompjes

Facebook
Twitter
LinkedIn

Maak zelf deze schattige 3D papieren kerstboompjes om het gehele huis mee te decoreren. Zet ze op tafel, op je bureau of zet hem bovenop je kerstboom! Je kunt deze boompjes ook maken voor vrienden en familie.

Kerstbomen mogen dan geen origine hebben in de Aziatische cultuur, maar ze zijn tegenwoordig wereldwijd geaccepteerd als het symbool voor kerst, ook in Azië. Kerst kransen, kerst spandoeken, kleurrijke lichtjes en ornamenten zijn overal in Azië terug te zien. In de meeste Aziatische landen wordt het kerstfeest echter niet als publieke feestdag gezien en zijn kantoren en scholen gewoon geopend. Maar dit geldt niet voor alle Aziatische landen. In de Filipijnen bijvoorbeeld, wordt werelds langste kerstfeest gevierd. Het kerst seizoen begint daar al vanaf 1 september!

Dus als je nog een leuke en gemakkelijke DIY zoekt voor de feestdagen, volg dan de instructies van onderstaande video op en vouw je eigen 3D papieren kerstboom!

Vrolijk kerstfeest!

Ontdek meer

Scroll naar top