De early bird tickets zijn beschikbaar voor de feestdagen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Early Bird tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar. Het is een perfect cadeau voor de feestdagen, want wie wilt er nou geen Heroes Made in Asia ticket onder de kerstboom vinden?

De ticketverkoop is vandaag gestart en tijdens deze periode tot 3 januari 2022 zijn de tickets het allergoedkoopst. Daarom is het het perfecte cadeau om te geven tijdens de feestdagen en des eerder je een kaartje koopt, des de eerder de pret kan beginnen! Dus zet een Heroes Made in Asia ticket op je verlanglijstje en misschien vervult de kerstman dan wel jouw wens!

Heroes Made in Asia is the most wonderful event of the year voor mensen die van Aziatische cultuur houden. This year we gave you the start, omdat het de eerste keer is dat we het event hebben gehouden. Het was een groot succes en we had ourselves a merry Heroes Made in Asia. Cosplayers let it show tijdens de Cosplay shows en er waren veel mensen rocking around the Just Dance Area. Zoveel leuke goodies waren te koop en de geur van heerlijk eten was all around us.We really couldn’t stay, ook al hadden we dat wel gewild na twee dagen Heroes Made in Asia. Driving home from MIA dachten we na over hoe we niet konden wachten tot het weer zou gaan beginnen. 

More to explorer

Scroll naar top