Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij nu de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

Wij kijken met veel enthousiasme, energie en blijdschap terug op het debuut van Heroes Made in Asia in Nederland. Het evenement heeft al een rijke historie in België, maar in Nederland nog niet. De eerste editie van afgelopen oktober smaakte direct naar meer, wij maken dan ook vol trots bekend dat er een tweede editie komt op 7 en 8 mei 2022. Wij gaan weer aan de slag om een uitgebreid programma samen te stellen met toffe workshops, special guests en muzikale artiesten. Uiteraard zal het Foodplein ook weer aanwezig zijn.

Aanstaande vrijdag gaat de kaartverkoop live en start de zogeheten early bird periode, waarbij bezoekers kaarten voor het voordeligste tarief kunnen bemachtigen. Deze actieperiode loopt tot 3 januari 2022.  Dit is een mooi cadeau om te geven tijdens de feestdagen, hoe eerder je je kaartje koopt, hoe eerder de voorpret kan beginnen! Wij kijken er in ieder geval reikhalzend naar uit en houden iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste updates rondom het event via onze social media kanalen, email en website.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top