Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij nu de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

Wij kijken met veel enthousiasme, energie en blijdschap terug op het debuut van Heroes Made in Asia in Nederland. Het evenement heeft al een rijke historie in België, maar in Nederland nog niet. De eerste editie van afgelopen oktober smaakte direct naar meer, wij maken dan ook vol trots bekend dat er een tweede editie komt op 7 en 8 mei 2022. Wij gaan weer aan de slag om een uitgebreid programma samen te stellen met toffe workshops, special guests en muzikale artiesten. Uiteraard zal het Foodplein ook weer aanwezig zijn.

Aanstaande vrijdag gaat de kaartverkoop live en start de zogeheten early bird periode, waarbij bezoekers kaarten voor het voordeligste tarief kunnen bemachtigen. Deze actieperiode loopt tot 3 januari 2022.  Dit is een mooi cadeau om te geven tijdens de feestdagen, hoe eerder je je kaartje koopt, hoe eerder de voorpret kan beginnen! Wij kijken er in ieder geval reikhalzend naar uit en houden iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste updates rondom het event via onze social media kanalen, email en website.

Ontdek meer

Scroll naar top