Deze Twitch streamers kan je op Heroes Made in Asia vinden!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De Guest Area zal vol zitten met Twitch streamers tijdens Heroes Made in Asia. Neem een kijkje in deze sneak peek om te zien of jij jouw favoriete streamer kunt ontmoeten!

Monkeloid

#1 Pokémon fan, Twitch streamer en ex-esporter Monkeloid is aanwezig in de Guest Area tijdens Heroes Made in Asia. Hij streamt vooral Pokémon games zoals Pokémon Unite en Pokémon Sword/Shield en opent Pokémon Trading Cards packs.

Je kan hem in de Guest Area ontmoeten en misschien zelfs wel een handtekening krijgen!

Volg zijn kanaal hier: https://www.twitch.tv/monkeloidtv

Madestout

Twitch streamer Madestout is te vinden bij de Guest Area met een polaroid camera! Kom langs om met haar samen een leuke foto te maken. Daarnaast kan je haar alles vragen met betrekking tot Gaming, Tech en Streaming.

Op stream speelt zij veel verschillende games, zoals en de nieuwe game New World, Gas Station Simulator en FIFA 21. Tijdens het gamen praat zij ook veel met haar kijkers uit de chat.

Volg haar kanaal hier: https://www.twitch.tv/madestout

Avithall

Deze vrolijke twitch streamer is er ook bij deze edtite van Heroes Made in Asia. Overwatch, The Evil Within, Fortnite, Marbles on Stream en Genshin Impact. Ze is een trotse catmom van haar twee katten Luna en Eevee.

Haar kanaal staat in het teken van inclusiviteit, positiviteit en motivatie, dus bij haar langsgaan in de Guest Area is sowieso een goed idee!

Volg haar kanaal hier: https://www.twitch.tv/avithall

Ontdek meer

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top