Deze Twitch streamers kan je op Heroes Made in Asia vinden!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Guest Area zal vol zitten met Twitch streamers tijdens Heroes Made in Asia. Neem een kijkje in deze sneak peek om te zien of jij jouw favoriete streamer kunt ontmoeten!

Monkeloid

#1 Pokémon fan, Twitch streamer en ex-esporter Monkeloid is aanwezig in de Guest Area tijdens Heroes Made in Asia. Hij streamt vooral Pokémon games zoals Pokémon Unite en Pokémon Sword/Shield en opent Pokémon Trading Cards packs.

Je kan hem in de Guest Area ontmoeten en misschien zelfs wel een handtekening krijgen!

Volg zijn kanaal hier: https://www.twitch.tv/monkeloidtv

Madestout

Twitch streamer Madestout is te vinden bij de Guest Area met een polaroid camera! Kom langs om met haar samen een leuke foto te maken. Daarnaast kan je haar alles vragen met betrekking tot Gaming, Tech en Streaming.

Op stream speelt zij veel verschillende games, zoals en de nieuwe game New World, Gas Station Simulator en FIFA 21. Tijdens het gamen praat zij ook veel met haar kijkers uit de chat.

Volg haar kanaal hier: https://www.twitch.tv/madestout

Avithall

Deze vrolijke twitch streamer is er ook bij deze edtite van Heroes Made in Asia. Overwatch, The Evil Within, Fortnite, Marbles on Stream en Genshin Impact. Ze is een trotse catmom van haar twee katten Luna en Eevee.

Haar kanaal staat in het teken van inclusiviteit, positiviteit en motivatie, dus bij haar langsgaan in de Guest Area is sowieso een goed idee!

Volg haar kanaal hier: https://www.twitch.tv/avithall

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top