Deze Twitch streamers kan je op Heroes Made in Asia vinden!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Guest Area zal vol zitten met Twitch streamers tijdens Heroes Made in Asia. Neem een kijkje in deze sneak peek om te zien of jij jouw favoriete streamer kunt ontmoeten!

Monkeloid

#1 Pokémon fan, Twitch streamer en ex-esporter Monkeloid is aanwezig in de Guest Area tijdens Heroes Made in Asia. Hij streamt vooral Pokémon games zoals Pokémon Unite en Pokémon Sword/Shield en opent Pokémon Trading Cards packs.

Je kan hem in de Guest Area ontmoeten en misschien zelfs wel een handtekening krijgen!

Volg zijn kanaal hier: https://www.twitch.tv/monkeloidtv

Madestout

Twitch streamer Madestout is te vinden bij de Guest Area met een polaroid camera! Kom langs om met haar samen een leuke foto te maken. Daarnaast kan je haar alles vragen met betrekking tot Gaming, Tech en Streaming.

Op stream speelt zij veel verschillende games, zoals en de nieuwe game New World, Gas Station Simulator en FIFA 21. Tijdens het gamen praat zij ook veel met haar kijkers uit de chat.

Volg haar kanaal hier: https://www.twitch.tv/madestout

Avithall

Deze vrolijke twitch streamer is er ook bij deze edtite van Heroes Made in Asia. Overwatch, The Evil Within, Fortnite, Marbles on Stream en Genshin Impact. Ze is een trotse catmom van haar twee katten Luna en Eevee.

Haar kanaal staat in het teken van inclusiviteit, positiviteit en motivatie, dus bij haar langsgaan in de Guest Area is sowieso een goed idee!

Volg haar kanaal hier: https://www.twitch.tv/avithall

Ontdek meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!