Taryn | Cosplay Jury op Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taryn is een van onze internationale juryleden voor de Cosplay Contest op Heroes Made in Asia. Taryn is, onder andere, een professionele Italiaanse cosplayer en maakt sinds 2016 al zijn eigen cosplays, waar hij veel moeite in steekt en verschillende technieken en materialen voor gebruikt. Al deze moeite is niet voor niks! Ook Taryn heeft met zijn cosplays een hoop prijzen in de wacht gesleept. Zijn cosplays zijn te bewonderen op onder andere Instagram, Reddit en Facebook.

Taryn streamt ook live op Twitch, waar hij met zijn kijkers praat en games speelt, is een model en een performer. Naast zijn passie voor Japanse anime, games en kunst heeft hij ook een grote passie voor fitness, bodybuilding en martial arts. Tegenwoordig werkt Taryn samen met grote merken zoals Ubisoft, League of Legends, Bandai Namco en Cd Project Red.

More to explorer

Scroll naar top