Just Dance – show your moves!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Als je door de game area loopt kom je de Just Dance Caravan van META tegen. Zoals je misschien al verwacht, kan je hier Just Dance spelen!

Deze dansgame van Ubisoft zorgt ervoor dat je lekker in beweging blijft. Daarnaast is het ook nog hartstikke leuk! Er staan nummers op uit allerlei genres en dansen in allerlei verschillende stijlen. Voor ieder wat wils dus.

De game is ook nog heel toegankelijk. Je hoeft geen danser te zijn met jaren aan ervaring om er plezier in te hebben, er zijn namelijk ook nummers met verschillende moeilijkheidsgraden. Laat je dus vooral niet tegenhouden en kom langs bij de Just Dance Caravan! We maken er een feestje van!

Naast het spel “gewoon” spelen, is er ook een mogelijkheid dat jij je met jouw skills kwalificeert voor de finals op Heroes Dutch Comic Con! Heroes Made in Asia is namelijk één van de locaties waar de Qualifiers voor het Just Dance Championship voor Nederland plaatsvinden.

Ontdek meer

Scroll naar top