Hado NL | De sport van de toekomst

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn ontzettend blij dat HADO de sport van de toekomst aanwezig zullen zijn op Heroes Made in Asia. Word jij de nieuwe HADO master? HADO is een unieke, toegankelijke en leuke combinatie van sport en gaming. Het is een intensieve en strategische 3 vs 3 versie van trefbal.

HADO is ‘s werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming m.b.v. augmented reality (AR). Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan sport zoals jij het kent!

Het is een unieke sport met een hoge fun factor die door iedereen, van jong tot oud, beoefend kan worden. Simpel gezegd is HADO een intensieve en strategische 3 vs 3 versie van het voor iedereen bekende trefbal (dodgeball)

HADO gebruikt AR-technologie om een ​​laag over de echte wereld te projecteren. Dit in tegenstelling tot Virtual Reality waarbij een volledig digitale wereld wordt gecreëerd.

Bij HADO zie je als speler zowel de werkelijke omgeving als de geprojecteerde laag via de AR headset terwijl je vrij kan bewegen zonder gebruik te maken van controllers of kabels

Ontdek meer

Scroll naar top