Special Guest Veronica Taylor

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn ontzettend blij om deze gast te mogen verwelkomen op Heroes Made in Asia, namelijk: Veronica Taylor! Zij is een Amerikaanse Stemactrice die veel personages leven heeft gegeven met haar stem in voornamelijk kinderseries en anime.

De meest bekende stem die zij heeft ingesproken is die van Ash Ketchum, het personage die in Pokemon the hoofdrol speelt. Hij is een gedreven tien jarige die maar één doel heeft: He Gotta Catch ‘Em All! Hij wilt alle pokemons vangen en zo de beste pokemon trainer worden die er is.

Maar dat is nog maar een rol van de tientallen rollen waarvoor zij haar stem heeft ingesproken. Ze is terug te horen in kinderseries zoals Winx Club, Yu-Gi-Oh! en Teenage Mutant Ninja Turtles. Maar ook in de bekende anime’s Sailor Moon, Dragon Ball en One Piece vervult ze meerdere rollen. Zelfs Video Games zoals La Noire, Final Fantasy en Sonic the Hedgehog behoren tot haar repetoire! De kans is dus groot dat je haar stem zeker eens eerder hebt gehoord.

Dus grijp je kans en koop nu je tickets voor Heroes Made in Asia om deze heldin te ontmoeten. Ga jij ook een handtekening halen? Deze kan je op het event zelf kopen.

Zij heeft er zelf ook enorme zin om op Heroes Made in Asia aanwezig te zijn en om je te ontmoeten!

Ontdek meer

Scroll naar top