Een dag uit het leven van een VIP tickethouder

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor de grootste fans onder ons bieden wij VIP tickets aan voor Made in Asia. Deze ticket heeft vele extra’s en voordelen te beiden. Dit is hoe jouw dag eruit zal zien als VIP tickethouder:

Eerder toegang
Je komt al vroeg aan bij het beursgebouw. Je kijkt op je horloge en je beseft dat het nog maar 9:00 uur is , mag je al naar binnen? De beurs gaat toch pas open vanaf 10:00? Maar als VIP tickethouder mag jij al een uurtje eerder naar binnen!

VIP ingang + goodiebag

Je loop gemakkelijk het gebouw binnen via de speciale VIP ingang en je prijst jezelf gelukkig dat jij een van de weinigen bent die al zo vroeg het Heroes Made in Asia gebied mag betreden! “Yes” denk je, want nu kan jij als eerste de leukste merchandise spulletjes bemachtigen.

Met een verzekerd gevoel loop je door de speciale VIP ingang naar binnen. Je krijgt om je dag al goed te beginnen een goed gevulde goodiebag in je armen gedrukt. Je spiekt even snel in het tasje en je grabbelt even door de leuke spullen, exclusieve kortingen en je vist een voucher eruit. Dit is een voucher om een heerlijk hapje of drankje te kopen op de Asian Food Market, wow lucky! Je besluit de goodiebag te laten voor wat het is en voorzichtig stap je op de lange roltrap naar boven die jou naar Heroes Made in Asia brengt.

Een goed begin van de dag
Boven aangekomen spot je de vip lounge meteen. Moe van de reis naar de evenementenhal toe besluit je om hier alvast een kijkje te nemen onder genot van een kopje koffie. Even kan je heerlijk relaxen in de lounge en ben je helemaal opgeladen om de dag te starten!

Als je de hal binnen loopt komen de heerlijke geuren van de Asian Food Market je al tegemoet, dus tijd voor een snack! Je koopt een heerlijke Dorayaki gevuld met chocolade met de voucher die je in de goodiebag vond om uit te geven op de Asian Food Market.

Op de beursvloer van Heroes Made in Asia
De tijd is aangebroken om op de Main Stage naar een van de grote shows te gaan kijken en wat is het druk! Je begint al te zweten over de gedachte dat je nog maar moeilijk een plekje kunt vinden. Maar dan bedenk je je dat je als VIP tickethouder gewoon een gereserveerd plekje hebt op een van de eerste rijen!

Na de show loop je heel de con af en heb je fantastische tekeningen gezien in de Artist Alley, heb je meegedaan aan het Mario Kart toernooi en ben je wezen swingen in de silent disco. Je benen beginnen al een beetje moe te voelen en je hebt behoefte aan een goede break. Op naar de VIP lounge dus.

Kom tot rust in de VIP lounge
Hier kan je lekker even zitten om uit te rusten en kan je genieten van een gratis hapje en een drankje. Dat frist je weer helemaal op! Met nieuwe energie loop je weer de beursvloer op om alles uit je dag te halen wat er in zit.

Kijk terug op een fantastische dag
Met je gratis flesje water loop je na een lange maar fantastische dag weer terug naar de uitgang. Je krijgt bij de uitgang nog een parkeerkaartje mee, want jij hoeft niet te betalen voor het parkeren. Zorgeloos stap jij in de auto en zet je voorzichtig de goodiebag op de stoel naast je. Je hoofd zit nog vol met de geweldige ervaringen die je hebt opgedaan en de leuke herinneringen die je nooit meer zult vergeten. Jouw dag kan niet meer stuk.

 

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top