Heroes Made in Asia is de plek om nieuwe mensen te ontmoeten

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Made in Asia is dé plek om als fans samen te komen en elkaar te ontmoeten. Is anime jouw ding? Ga dan langs bij de Dutch Anime Community om samen met andere anime fans te praten over waarom Naruto jouw favoriete anime is. Is gaming meer jouw ding? Ga dan de strijd aan met elkaar met Mario Kart! Of wellicht ben jij continue aan het bedenken wie je gaat cosplayen en wil je de outfit helemaal zelf maken. Op Heroes Made in Asia kan jij als fan helemaal je weg vinden. En iedere fandom is hier welkom! Benieuwd wie je kunt tegenkomen tijdens Heroes Made in Asia? Neem dan een kijkje naar een paar van de aanwezige fanclubs!

Cosplay Medics
Zelf je cosplay outfit maken is natuurlijk erg leuk. Je bent ontzettend trots op je werk, maar OH NEE! Je outfit valt uit elkaar! En je had nog wel alles met een hete lijm pistol aan elkaar geplakt. Maar geen paniek, de Cosplay Medics staan voor je klaar! Ze zijn aanwezig om alle cosplayers te helpen die worstelen met hun cosplay outfit en zullen je helpen om het te repareren. Zo kan elke cosplayer blijven schitteren tijdens Heroes Made in Asia.

Club Weeb

Club Weeb is een zeer bijzondere fanclub. Club Weeb is een online magazine voor weebs, door weebs. Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent Japanse popcultuur ? Kijk dan vooral naar de leuke artikelen op hun website. Van obscure anime reviews en uitgebreide conventie-verslagen, tot artikelen over must-see plekken voor Nederlandse weebs… Club Weeb heeft het allemaal!

Club Weeb is deze editie van Heroes Made in Asia niet alleen aanwezig, maar ze organiseren ook een vette silent disco ! Op deze silent disco draaien ze non-stop, 8 uur achter elkaar de fijnste animetunes. Kyary Pamyu Pamyu, Hatsune Miku, Maximum the Hormone: you name it, they got it! Zelf hebben ze grootste plannen met deze disco, er zijn zelfs challenges tijdens deze silent disco.

« Het is natuurlijk al best wel een opgave om 2 dagen lang, 8 uur achter elkaar te draaien, maar we willen het onszelf wat moeilijker maken. Om deze reden hebben we bedacht dat we een “challenge lijst” ophangen aan de booth. Op deze lijst zijn diverse challenges te vinden die wij dienen uit te voeren terwijl we plaatjes draaien. Challenges die op de lijst staan variëren van het drinken van een paar sake-shots, tot het eten van een hete peper en het aantrekken van een maid-kostuum. Grote kans dat we compleet uitgeput zijn na het weekend, en dat is precies waar we jullie mee gaan vermaken! »

Dus zet de silent disco op je lijstje en swing mee met vrolijke anime tunes!

Dutch Anime Community
Dutch Anime Community zal aanwezig zijn op Heroes Made in Asia. Ga gezellig langs bij hun stand om te kletsen, te chillen en natuurlijk anderen leden van de community te ontmoeten en samen het event te gaan ontdekken! Dutch Anime is de communitie waar je alles over Manga, Anime, Games, Cosplay, de Japanse en Koreaanse cultuur kunt delen en bediscussiëren.

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top