Laat je moves zien op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bij Made in Asia hoef je ook zeker niet stil te zitten! Het deel Active Heroes is specifiek gericht op sport en beweging. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse vecht- en zwaardkunsten zoals Iaido en Kendo, of leer dansmoves tijdens een van de Para Para workshops! Hou je van K-pop en alles wat daarbij hoort? Doe dan ook zeker mee aan de K-pop workshop!

Dankzij Stichting Yushinkan kunnen we jullie kennis laten maken met de klassieke Japanse zwaardkunst Laido en de Japanse krijgskunst Kendo. Laido is de kunst van het snel, en vloeiend, trekken van een zwaard waarna een aanval volgt en komt voort uit de samoerai traditie. Het is ook verwant aan Kendo.

Kendo is ook een zwaard- en krijgskunst en is in de 16e eeuw ontwikkeld om een hoop verschillende technieken samen te voegen. Mochten zwaarden en martial arts niet jouw ding zijn, maar dansen wel? We’ve got you covered!

Deshima Sounds gaat niet alleen een tof slotfeest verzorgen op de mainstage, maar ook twee Para Para workshops. Para Para is een Japanse gesynchroniseerde dans die per nummer een bepaald aantal moves heeft.

Daarnaast zijn er ook nog twee K-pop workshops verzorgd door dansschool K-Motion. Tijdens deze workshops leert het team van K-Motion je een deel van de choreografie van een K-pop nummer!

Ook zal cosplayer en influencer Sakuraflor, Saku, een TikTok workshop geven! Leer alles over hoe je de beste TikToks kan maken met de laatste trends, goede sounds en natuurlijk de vetste effecten!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top