Laat je moves zien op Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bij Made in Asia hoef je ook zeker niet stil te zitten! Het deel Active Heroes is specifiek gericht op sport en beweging. Doe mee aan verschillende workshops over oosterse vecht- en zwaardkunsten zoals Iaido en Kendo, of leer dansmoves tijdens een van de Para Para workshops! Hou je van K-pop en alles wat daarbij hoort? Doe dan ook zeker mee aan de K-pop workshop!

Dankzij Stichting Yushinkan kunnen we jullie kennis laten maken met de klassieke Japanse zwaardkunst Laido en de Japanse krijgskunst Kendo. Laido is de kunst van het snel, en vloeiend, trekken van een zwaard waarna een aanval volgt en komt voort uit de samoerai traditie. Het is ook verwant aan Kendo.

Kendo is ook een zwaard- en krijgskunst en is in de 16e eeuw ontwikkeld om een hoop verschillende technieken samen te voegen. Mochten zwaarden en martial arts niet jouw ding zijn, maar dansen wel? We’ve got you covered!

Deshima Sounds gaat niet alleen een tof slotfeest verzorgen op de mainstage, maar ook twee Para Para workshops. Para Para is een Japanse gesynchroniseerde dans die per nummer een bepaald aantal moves heeft.

Daarnaast zijn er ook nog twee K-pop workshops verzorgd door dansschool K-Motion. Tijdens deze workshops leert het team van K-Motion je een deel van de choreografie van een K-pop nummer!

Ook zal cosplayer en influencer Sakuraflor, Saku, een TikTok workshop geven! Leer alles over hoe je de beste TikToks kan maken met de laatste trends, goede sounds en natuurlijk de vetste effecten!

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top