TikTok Workshop op Heroes Made in Asia – hosted by Sakuraflor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wil jij de nieuwe ster worden op TikTok maar kan je nog wel wat hulp gebruiken? Tijdens Heroes Made in Asia zal de grootste cosplay TikTokker van Nederland, Sukuraflor, een workshop geven. Meld je aan en leer alles wat je moet weten.

Wil jij weten wat TikTok is en waarom het dit platform zo snel groeit? Of wil je gewoon leren wat je ermee kunt en hoe je het beste een video kunt maken? Leer alles van één van de grootste TikTokkers van Nederland, Sakuraflor met meer dan 300.000+ volgers. In deze workshop neemt ze jullie mee in de verschillende categorieën, content creatie, tutorials en ga je zelf aan de slag!

Categorieën
Leer alles over de verschillende categorieën en de content makers. We duiken in wat er allemaal is en waarom het zo populair is.

Contentmakers
Hoe maak je content en waar moet je rekening mee houden voor het maken van je TikTok? We bespreken de algoritmes, het kiezen van geluid/muziek, trends, do’s en dont’s, regels etc.

Tutorial
We behandelen de veelgevraagde transitievideo. Hoe maak je een goedlopende coole video waarbij je van outfit wisselt?

TikTok-time!
Een volledig half uur van deze workshop staat in het teken van het maken van TikTok video’s. Als je zelf een video wilt maken helpt Sakuraflor je hierbij. Let’s create some content together!

Ben je ook zo enthousiast geworden voor Heroes Made in Asia? Koop dan hier je tickets!

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top