TikTok Workshop op Heroes Made in Asia – hosted by Sakuraflor

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wil jij de nieuwe ster worden op TikTok maar kan je nog wel wat hulp gebruiken? Tijdens Heroes Made in Asia zal de grootste cosplay TikTokker van Nederland, Sukuraflor, een workshop geven. Meld je aan en leer alles wat je moet weten.

Wil jij weten wat TikTok is en waarom het dit platform zo snel groeit? Of wil je gewoon leren wat je ermee kunt en hoe je het beste een video kunt maken? Leer alles van één van de grootste TikTokkers van Nederland, Sakuraflor met meer dan 300.000+ volgers. In deze workshop neemt ze jullie mee in de verschillende categorieën, content creatie, tutorials en ga je zelf aan de slag!

Categorieën
Leer alles over de verschillende categorieën en de content makers. We duiken in wat er allemaal is en waarom het zo populair is.

Contentmakers
Hoe maak je content en waar moet je rekening mee houden voor het maken van je TikTok? We bespreken de algoritmes, het kiezen van geluid/muziek, trends, do’s en dont’s, regels etc.

Tutorial
We behandelen de veelgevraagde transitievideo. Hoe maak je een goedlopende coole video waarbij je van outfit wisselt?

TikTok-time!
Een volledig half uur van deze workshop staat in het teken van het maken van TikTok video’s. Als je zelf een video wilt maken helpt Sakuraflor je hierbij. Let’s create some content together!

Ben je ook zo enthousiast geworden voor Heroes Made in Asia? Koop dan hier je tickets!

Ontdek meer

Scroll naar top