Food market op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Waan je in een andere wereld op de Food Market. Laat je meevoeren met de rijke aroma’s van verse producten die bereid worden; laat je ogen over alle kleurrijke gerechten glijden en proef de smaken van andere culturen! De Food Market op Heroes Made in Asia heeft veel te bieden voor echte foodies en iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Ben je al benieuwd wat je zal tegenkomen op de Food Market? Hieronder hebben we een paar lekkernijen voor je uitgelicht die je op Heroes Made in Asia kunt terugvinden.

Takoyaki

Je kent het waarschijnlijk wel, de Takoyaki! Deze hartige Japanse poffertjes zijn crunchy on the outside, soft and gooey on the inside en royaal gevuld met “Tako” oftewel octopus. Blijf daar maar eens met je tentakels van af!

Dorayaki

Wie kent Dorayaki niet? Het favoriete voedsel van de beroemde Japanse kattentekenfilm, Doraemon, is een zoete en heerlijke snack gevuld met bijvoorbeeld “anko”, een zoete rodebonenpasta. Maar niet alleen Doraemon is gek op dit eten, in de echte wereld is dit zoete eten ook geliefd in alle kringen, zowel kinderen als volwassenen.

Hotdog

Bij hotdogs denk je waarschijnlijk aan de hoge wolkenkrabbers in New York. Maar probeer eens hotdogs met een Japanse twist! Wie een hap neemt, waant zich in Tokyo of Kyoto. Met toppings als wasabi, teriyaki, miso en zeewier. Inmiddels is de trend overgewaaid en hier aangekomen. En dat is goed nieuws voor jou! Nu kan je de ervaring van de Amerikaanse/Aziatische fusie niet missen!

Taiyaki

Een Japanse Fair zou niet compleets zijn zonder Taiyaki. Wat is Taiyaki? Dit zijn gevulde pannenkoeken in de vorm van een vis; al jaren een populair type streetfood in Japan. Gevuld met bijvoorbeeld azuki (rode bonen) pasta, pudding of chocolade. Hier kan je simpelweg geen nee tegen zeggen!

Kakigori

Kakigori of wel Japanse schaafijs is in vele kleuren en smaken beschikbaar waardoor je eindeloos kunt variëren. Wellicht kies je voor schaafijs met siroop in Sakura (kersenbloemsem) smaak en een topping van Mochi (Japanse Rijstcakjes). Het kan allemaal!

Match(a) Made in Heaven

Dat Matcha Thee een zeer geliefde superfood is, is niet wonderbaarlijk. Deze Japanse groene theepoeder smaakt heerlijk, maar is ook nog eens erg goed voor je. Het is dus voor een echte Matcha liefhebbers een geniale drank. Matcha met zijn heldergroene kleur en umami-achtige, ietwat bittere smaak met een zachte afdronk zorgt gegarandeerd voor een lekker drankje.

Ben je ook zo enthousiast geworden voor Heroes Made in Asia? Koop dan hier je tickets!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top