Food market op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Waan je in een andere wereld op de Food Market. Laat je meevoeren met de rijke aroma’s van verse producten die bereid worden; laat je ogen over alle kleurrijke gerechten glijden en proef de smaken van andere culturen! De Food Market op Heroes Made in Asia heeft veel te bieden voor echte foodies en iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Ben je al benieuwd wat je zal tegenkomen op de Food Market? Hieronder hebben we een paar lekkernijen voor je uitgelicht die je op Heroes Made in Asia kunt terugvinden.

Takoyaki

Je kent het waarschijnlijk wel, de Takoyaki! Deze hartige Japanse poffertjes zijn crunchy on the outside, soft and gooey on the inside en royaal gevuld met “Tako” oftewel octopus. Blijf daar maar eens met je tentakels van af!

Dorayaki

Wie kent Dorayaki niet? Het favoriete voedsel van de beroemde Japanse kattentekenfilm, Doraemon, is een zoete en heerlijke snack gevuld met bijvoorbeeld “anko”, een zoete rodebonenpasta. Maar niet alleen Doraemon is gek op dit eten, in de echte wereld is dit zoete eten ook geliefd in alle kringen, zowel kinderen als volwassenen.

Hotdog

Bij hotdogs denk je waarschijnlijk aan de hoge wolkenkrabbers in New York. Maar probeer eens hotdogs met een Japanse twist! Wie een hap neemt, waant zich in Tokyo of Kyoto. Met toppings als wasabi, teriyaki, miso en zeewier. Inmiddels is de trend overgewaaid en hier aangekomen. En dat is goed nieuws voor jou! Nu kan je de ervaring van de Amerikaanse/Aziatische fusie niet missen!

Taiyaki

Een Japanse Fair zou niet compleets zijn zonder Taiyaki. Wat is Taiyaki? Dit zijn gevulde pannenkoeken in de vorm van een vis; al jaren een populair type streetfood in Japan. Gevuld met bijvoorbeeld azuki (rode bonen) pasta, pudding of chocolade. Hier kan je simpelweg geen nee tegen zeggen!

Kakigori

Kakigori of wel Japanse schaafijs is in vele kleuren en smaken beschikbaar waardoor je eindeloos kunt variëren. Wellicht kies je voor schaafijs met siroop in Sakura (kersenbloemsem) smaak en een topping van Mochi (Japanse Rijstcakjes). Het kan allemaal!

Match(a) Made in Heaven

Dat Matcha Thee een zeer geliefde superfood is, is niet wonderbaarlijk. Deze Japanse groene theepoeder smaakt heerlijk, maar is ook nog eens erg goed voor je. Het is dus voor een echte Matcha liefhebbers een geniale drank. Matcha met zijn heldergroene kleur en umami-achtige, ietwat bittere smaak met een zachte afdronk zorgt gegarandeerd voor een lekker drankje.

Ben je ook zo enthousiast geworden voor Heroes Made in Asia? Koop dan hier je tickets!

Ontdek meer

Scroll naar top