Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deze week wilt Venzu jullie introduceren aan de allernieuwste deelnemers van Heroes Made in Asia in oktober. De nieuwe deelnemers zijn A 1000 cranes, Kimonokopen.nl en Avothea. In dit artikel kom je te weten wie ze zijn en wat je van ze kan verwachten op het evenement.

A 1000 cranes

Denk je aan kraanvogels? Dan denk je aan Japan. In Japan is de kraanvogel een geluksvogel, die symbool staat voor lang, gelukkig leven. Hun sereniteit en sierlijkheid spreken tot de verbeelding. De kraanvogel komt dan ook veel voor in Japanse kunst, kleding, poëzie en origami. Een oude Japanse legende vertelt als je duizend origami kraanvogels vouwt, je wens uitkomt.

A 1000 cranes is aanwezig tijdens Heroes Made in Asia om de mooiste kraanvogels te maken, elke kraanvogel is handgevouwen en daarom, uniek! Bezoek de stand van A 1000 cranes en leer zelf ook hoe je kraanvogels kan maken!

Kimonokopen.nl

Kimonokopen.nl is dé plek om een echte Japanse Kimono te kopen. Naast kimono’s kan je hier ook terecht voor de mooiste Japanse accessoires. Kimonokopen.nl heeft authentieke Kimono’s en Yukata’s en allerlei bijbehorende artikelen. Alle producten wordt geïmporteerd uit Japan.

Venzu is heel erg enthousiast om nieuwe Kimono’s te spotten tijdens Heroes Made in Asia!

Avothea

De laatste deelnemer die Venzu aan jullie wilt introduceren is Avothea. Avothea is al meer dan 20 jaar dé verkleedwinkel in Gent. Voor de verkoop van en verhuur van verkleedkleding, alles waar je aan kan denken kan je via Avothea verkrijgen, van kleding tot en met attributen en van feestartikelen tot en met pruiken. De prachtige historische kostuums die je bij hun winkel kan huren zijn handmatig gemaakt in hun eigen atelier. Bezoek Avothea op Heroes Made in Asia voor alle mogelijkheden.

Venzu is heel erg benieuwd wat er allemaal te halen valt bij Avothea!

Wil je deze fantastische deelnemers in het echt zien? Boek dan snel je tickets voor Heroes Made in Asia!

More to explorer

Scroll naar top