Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deze week wilt Venzu jullie introduceren aan de allernieuwste deelnemers van Heroes Made in Asia in oktober. De nieuwe deelnemers zijn Anna draw stuff, Miyuuhime en Pan-tastique. In dit artikel kom je te weten wie ze zijn en wat je van ze kan verwachten op het evenement.

Anna draw stuff

Venzu wilt jullie graag voorstellen aan een geweldig nieuwe artist op ons evenement, namelijk Annadrawstuff. Anna is een Nederlandse illustrator die op Etsy tarotkaarten, printjes, buttons, stickers, en sleutelhangers verkoopt. Ze maakt de meest unieke en gave producten. Venzu kan niet wachten om haar te zien op Heroes made in Asia.

Miyuuhime

De volgende artist waar Venzu jullie graag aan wilt voorstellen is Miyuuhime. Op haar webshop verkoopt ze de mooiste printjes, sleutelhangers en standees. Haar unieke stijl is te beschrijven als manga met veel kleur en veel positiviteit.

Aan deze artist wilt Venzu zeker een bezoekje brengen in oktober!

Pan-tastique

De laatste artist waar Venzu jullie aan wilt voorstellen is Pan-tastique. Deze gave Nederlandse animator maakt en verkoopt de vetste totebags, buttons, stickers en kaarten. Allemaal in zijn zelgenoemde ‘’cartoony style’’.

Venzu is razend enthousiast om iets te kopen bij Pan-tastique op Heroes Made in Asia in Oktober!

Wil jij deze deelnemers in het echt zien? Koop dan een ticket voor Heroes Made in Asia door te klikken op de button.

Ontdek meer

Scroll naar top