Venzu introduceert jullie aan onze nieuwe deelnemers

Facebook
Twitter
LinkedIn

Venzu is dè mascotte van Heroes Made in Asia voor alle merchandise. Vandaag zal hij aan jullie de nieuwste deelnemers op de Asian market voorstellen. De deelnemers die besproken gaan worden zijn Cute Stuff, Kami arts en Nippon Kawaii. In dit artikel kom je te weten wie deze deelnemers zijn en wat je van ze kan verwachten op Heroes Made in Asia.

Cute stuff

De eerste deelnemer waar Venzu jullie graag aan zou willen voorstellen is Cute stuff.nl. CuteStuff.nl is dé shop voor alles van Kawaii. Ze verkopen producten zoals: stationary producten, pluches en tassen, maar dan uiteraard alles gegarandeerd 200% cute.

Venzu kan niet wachten om ze te ontmoeten op  Heroes Made in Asia en overspoeld te worden door de Kawaii producten.

Kami arts

De volgende deelnemer aan wie Venzu jullie graag wil voorstellen is de Franse studio Kami arts. Ze zijn ontstaan ​​uit een gemeenschappelijke passie voor popcultuur en figurines. Op hun creatieve webshop kun je beeldjes vinden van manga, films, series en videogames.

Maar wat betekend Kami arts? Kami staat in de Japanse cultuur bekend als goden. Deze Kami’s kun je op de website vinden als symbolische figuren zoals: Hachiman de god van de oorlog en Inari de godin van de rijst.

Venzu is nu al benieuwd met wat voor leuke producten ze naar Heroes Made in Asia zullen komen!

Nippon kawaii

Ook wil Venzu jullie graag voorstellen aan de webshop die zichzelf al beschrijft als ‘’cuteness overload’’. Deze webshop heeft enorm veel unieke en kwalitatieve merken die allemaal heel schattig zijn! Je kunt er spullen vinden zoals Pluches, kawaii buttons en keychains.

Nippon kawaii betekend letterlijk Japans en schattig en dat kan alleen maar goeds betekenen!

Wil jij deze deelnemers in het echt zien? Koop dan een ticket voor Heroes Made in Asia door te klikken op de button.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top