Venzu introduceert jullie aan onze nieuwe deelnemers

Facebook
Twitter
LinkedIn

Venzu is dè mascotte van Heroes Made in Asia voor alle merchandise. Vandaag zal hij aan jullie de nieuwste deelnemers op de Asian market voorstellen. De deelnemers die besproken gaan worden zijn Cute Stuff, Kami arts en Nippon Kawaii. In dit artikel kom je te weten wie deze deelnemers zijn en wat je van ze kan verwachten op Heroes Made in Asia.

Cute stuff

De eerste deelnemer waar Venzu jullie graag aan zou willen voorstellen is Cute stuff.nl. CuteStuff.nl is dé shop voor alles van Kawaii. Ze verkopen producten zoals: stationary producten, pluches en tassen, maar dan uiteraard alles gegarandeerd 200% cute.

Venzu kan niet wachten om ze te ontmoeten op  Heroes Made in Asia en overspoeld te worden door de Kawaii producten.

Kami arts

De volgende deelnemer aan wie Venzu jullie graag wil voorstellen is de Franse studio Kami arts. Ze zijn ontstaan ​​uit een gemeenschappelijke passie voor popcultuur en figurines. Op hun creatieve webshop kun je beeldjes vinden van manga, films, series en videogames.

Maar wat betekend Kami arts? Kami staat in de Japanse cultuur bekend als goden. Deze Kami’s kun je op de website vinden als symbolische figuren zoals: Hachiman de god van de oorlog en Inari de godin van de rijst.

Venzu is nu al benieuwd met wat voor leuke producten ze naar Heroes Made in Asia zullen komen!

Nippon kawaii

Ook wil Venzu jullie graag voorstellen aan de webshop die zichzelf al beschrijft als ‘’cuteness overload’’. Deze webshop heeft enorm veel unieke en kwalitatieve merken die allemaal heel schattig zijn! Je kunt er spullen vinden zoals Pluches, kawaii buttons en keychains.

Nippon kawaii betekend letterlijk Japans en schattig en dat kan alleen maar goeds betekenen!

Wil jij deze deelnemers in het echt zien? Koop dan een ticket voor Heroes Made in Asia door te klikken op de button.

Ontdek meer

Scroll naar top