Onze favoriete Kdrama’s op Netflix

Facebook
Twitter
LinkedIn

De afgelopen tijd begint Netflix steeds meer Kdrama’s aan te bieden. Wij, van Heroes Made in Asia, vonden het dus hoog tijd om onze favoriete Kdrama’s met jullie te delen. Zijn jullie het eens met onze keuze? Vertel het ons op onze sociale mediakanalen!

Romance is a bonus book

De eerste Kdrama die je gezien moet hebben is ‘’Romance is a bonus book’’. De serie gaat over een Kang Dan-I, een voormalig succesvolle advertising copywriter. Echter, nadat ze een kind heeft gekregen had ze besloten te stoppen met werken om zichzelf te focussen op haar familie. Dit pakte helaas niet uit zoals ze had gehoopt. Na haar scheiding met haar man is ze werkeloos en dakloos. Door een aantal jaren niet gewerkt te hebben, komt ze moeilijk aan een nieuwe baan.

Gelukkig kreeg ze te horen dat haar beste vriend, de succesvolle auteur en senior editor Cha Eun-Ho, een huishoudster nodig had. Cha Eun-ho en Kang Dan-i zijn al vrienden sinds hun jeugd maar hij heeft nog geen idee dat zijn beste vriendin gescheiden en dakloos is. Kang Dan- I maakt hier slim gebruik van, door te zeggen dat ze voor hem een nieuwe huishoudster heeft gevonden. Onwetend dat zij stiekem het geld aanneemt en zijn huis schoonmaakt als hij ging werken. Uiteraard komt Cha- Eun Ho hier uiteindelijk achter en hij heeft het moeilijk met de situatie. Waarbij het nog lastiger wordt wanneer ze besluit al haar werkervaring van der CV te halen zodat ze een starters baan kan beginnen bij Cha- Eun Ho op kantoor. Kan ze het bedrijf overtuigen van haar skills in advertising?

Deze romantische comedy is één Koreaanse show vol met hilarische momenten, drama en liefde.

It’s okay not to be okay

Moon Gang-Tae is een verzorger op een psychiatrische afdeling. Sinds zijn moeder is vermoord in zijn bijzijn verhuist hij met zijn autistische broer Moon Sang-tae van stad naar stad. Aangezien Moon Sang-Tae autistisch is voelt Moon Gang-Tae zich heel verantwoordelijk voor hem.

Tot ze op een dag Moon Gang-Tae een bekende kinderboekenschrijver tegenkomen. Snel komen ze erachter dat ze veel gemeen hebben en langzaam werken ze samen aan hun emotionele problemen.

Deze romantische award winning show is een mooi verhaal over liefde en mental health en hoort daardoor zeker hoog bij ons zeker in de lijst.

Crash landing on you

Als laatste in ons lijstje hoort Crash Landing on you. Deze romantische drama gaat over de rijke Zuid-Koreaanse entrepreneur Yoon Se-Ri die door een ongeluk tijdens het paragliden een noodlanding moest maken in Noord-Korea. Hier ontmoet ze de Noord-Koreaanse legerofficier Ri Jeong-Hyeok. Hij beschermt haar en geeft haar een plek om onder te duiken. Hier moet de rijke Yoon Se-Ri zich leren aan te passen aan het arme leven in Noord-Korea. Samen proberen ze Yoon Se-Ri weer terug naar Zuid- Korea te krijgen wat een hele opgave is aangezien ze door een militair gebied moeten. Hierbij begint ze zich steeds meer te hechten aan de mensen uit het dorp en er begint ook iets op te bloeien tussen haar en Ri Jeong-Hyeok.

Deze romantische drama zit vol spanning en romantiek en behoord dus zeker tot ons lijstje.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top