Voorproefje van de artists op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia is niet compleet zonder onze enorm getalenteerde artists. Dit wilde we jullie graag laten zien door een klein voorproefje te geven van twee van onze artists.

Webbelart

De eerste video is van Isabel Baele ook wel bekend als Webbelart. Op haar Etsy kun je spullen vinden zoals pins, buttons, stickers, prints en nog veel meer. Allemaal gelinkt met de kenmerkende thema’s Pokémon, draken, wolven en alle soorten fantasiefiguren. Voor ons heeft ze de meest vette tekening gemaakt die haar stijl en haar vaardigheden laten zien. Wij zijn ontzettend benieuwd om meer van haar te zien op Heroes Made in Asia.

Céline Läven

De tweede video is van Céline Läven. In haar online winkels kan je de mooiste Aziatisch geïnspireerde kunstwerken vinden. Van tekeningen tot kussens alles kan je er vinden maar uiteraard alles binnen haar unieke stijl. Voor ons heeft ze een mooie tekening gemaakt die volledig in haar straatje past en die ons heel enthousiast heeft gemaakt om haar in het echt op het evenement te zien.

Wil jij deze getalenteerde artists in het echt zien? Koop dan je ticket door te klikken op de button!

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top