Venzu verwelkomt de nieuwe deelnemers op Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Jack of Dice

De eerste deelnemer waaraan ik jullie wil voorstellen is Jack of Dice. Jack of dice is een winkel voor unieke dobbelstenen voor alle soorten spellen. De naam komt voort uit de mythe genaamd Jack, wie enorm van dobbelstenen houdt. Hun visie is dan ook om een zo breed mogelijk assortiment te hebben voor een goede prijs, van dobbelstenen tot RPG materiaal.

Jack of Dice is zeker een deelnemer die je niet wil missen!

Squad Gear

De volgende deelnemer die ik wil verwelkomen is Squad Gear. Squad Gear staat bekend om zijn webshop voor alle Star Wars en andere Sci-Fi miniatuur games, scenery, verf en accessoires. Wil je heel graag een specifieke accessoires voor een bepaalde game laten maken? Dan kunnen ze dat voor je doen!

Ik ben enorm benieuwd met wat voor unieke producten ze op Heroes Made in Asia zullen verschijnen!

RPG Gear

Echter, hebben we ook van de zelfde oprichters als Squad Gear de deelnemer RPG Gear op ons evenement. RPG Gear is dé plek voor alles van Roleplay. Van Miniatuur tot aan boeken, van 3D Print service tot aan verf alles kan je er vinden. Ze maken zelfs dingen voor je op maat. Heb je een leuk idee voor een dashboard of kaartenhouders geef het door en ze kunnen het speciaal voor jou maken.

Ik ben erg enthousiast om deze deelnemer op het evenement te zien!

Le Cose Di Yadi

Ook willen wij onze deelnemer die helemaal uit Italië komt verwelkomen. Le Cose di Yadi is een winkel die Aziatische gethematiseerde knuffels, Japanse accessoires en kleding verkoopt. Ze verkopen de meest unieke producten waarvan ze stuk voor stuk allemaal super vet zijn.

Ook voor deze deelnemer kan ik niet wachten om ze in het echt te zien op Heroes Made in Asia.

Ontdek meer

Wat kan je verwachten van Huion Nederland op de Heroes Made in Asia?

Wij van Huion Nederland kijken ontzettend uit om jullie de bezoekers van Heroes Made Asia kennis te laten maken met onze grafische tablets. Van een kunstenaar tot architect of scholier, de tablet van Huion is voor veel mensen een grote toevoeging om hun werk te verbeteren en gedetailleerder te maken.

House of Wax op Heroes Made in Asia

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.
Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt!

Scroll naar top