Venzu verwelkomt de nieuwe deelnemers op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Jack of Dice

De eerste deelnemer waaraan ik jullie wil voorstellen is Jack of Dice. Jack of dice is een winkel voor unieke dobbelstenen voor alle soorten spellen. De naam komt voort uit de mythe genaamd Jack, wie enorm van dobbelstenen houdt. Hun visie is dan ook om een zo breed mogelijk assortiment te hebben voor een goede prijs, van dobbelstenen tot RPG materiaal.

Jack of Dice is zeker een deelnemer die je niet wil missen!

Squad Gear

De volgende deelnemer die ik wil verwelkomen is Squad Gear. Squad Gear staat bekend om zijn webshop voor alle Star Wars en andere Sci-Fi miniatuur games, scenery, verf en accessoires. Wil je heel graag een specifieke accessoires voor een bepaalde game laten maken? Dan kunnen ze dat voor je doen!

Ik ben enorm benieuwd met wat voor unieke producten ze op Heroes Made in Asia zullen verschijnen!

RPG Gear

Echter, hebben we ook van de zelfde oprichters als Squad Gear de deelnemer RPG Gear op ons evenement. RPG Gear is dé plek voor alles van Roleplay. Van Miniatuur tot aan boeken, van 3D Print service tot aan verf alles kan je er vinden. Ze maken zelfs dingen voor je op maat. Heb je een leuk idee voor een dashboard of kaartenhouders geef het door en ze kunnen het speciaal voor jou maken.

Ik ben erg enthousiast om deze deelnemer op het evenement te zien!

Le Cose Di Yadi

Ook willen wij onze deelnemer die helemaal uit Italië komt verwelkomen. Le Cose di Yadi is een winkel die Aziatische gethematiseerde knuffels, Japanse accessoires en kleding verkoopt. Ze verkopen de meest unieke producten waarvan ze stuk voor stuk allemaal super vet zijn.

Ook voor deze deelnemer kan ik niet wachten om ze in het echt te zien op Heroes Made in Asia.

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top