Venzu introduceert de nieuwe deelnemers van HMIA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Venzu is één van de mascottes van Heroes Made in Asia. Hij houdt van alles wat met Japanse, Koreaanse of Chinese producten of eten te maken heeft. Hij is heel enthousiast om aan onze bezoekers de drie nieuwe deelnemers te introduceren.

Anime import

De eerste deelnemer die ik graag zou willen introduceren is Anime Import. Dit is een geweldige online webshop waar je al je anime collectibles kunt verkrijgen. In de online winkel kun je beeldjes vinden van anime karakters, model auto’s van anime ’s en films en als laatste knuffels.

Ik ben heel benieuwd naar deze vette deelnemer op het evenement. Die voor ons helemaal vanuit Italië naar Gorinchem komt.

Kaomoji

Met trots kan ik ook de volgende deelnemer introduceren, namelijk Kaomoji. Dit is een geweldige online kleding winkel die volledig geïnspireerd is door de Japanse street fashion en anime cultuur.

Hun doel voor het merk is: ‘’ Kleding te creëren waarbij je volledig jezelf kunt uitdrukken zonder bang te zijn om te laten zien wie je bent. ‘’

Ik ben helemaal weg van hun kleding en ik ben heel benieuwd wat ze zullen meebrengen naar Heroes Made in Asia.

Cutie squad

Als laatste maar zeker niet de minste wil ik ook Cutie Squad introduceren. Cutie Squat is een online webshop die diverse producten verkoopt van de schattigste superhelden. De superhelden staan altijd klaar om je dag een stukje beter te maken. Het doel voor hen is om iedereen eraan te herinneren dat veel meer dingen veel leuker kunnen zijn!

De Squad bestaat op dit moment uit Jacky (De rode panda), Ray (de pinguïn), Mo (de hamster) en Jess (de unikitty).  Ik heb nu al veel zin dat deze leuke karakters mijn dag gaan maken op Heroes Made in Asia.

Wil jij deze vette deelnemers ook in het echt zien? Koop dan een ticket voor Heroes Made in Asia door te klikken op de button!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top