Bezoek Comics & Manga tijdens Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Comics Manga Asia

Manga is niet alleen ontzettend populair in Japan, maar ook in Nederland. Dit zal dus zeker ook niet ontbreken op Heroes Made in Asia. Is dit helemaal jouw ding of wil je er graag meer over ontdekken? Er zal tijdens Heroes Made in Asia genoeg aanbod zijn om jouw favoriete manga’s aan te schaffen! Zo is onder andere Comics & Manga aanwezig en nemen zij een groot assortiment mee voor jou.

Niet alleen de bekende titels zoals My Hero Academia en Dragonball koop je bij de stand van Comics & Manga, maar ook de zeldzame en nog relatief onbekende manga titels. Pak jouw kans om de allernieuwste speciale uitgaves aan te schaffen die jij nog niet eerder gezien hebt.

Waan jezelf in de wereld van Manga en breng zeker even een bezoekje aan de stand om meer te weten te komen!

 

Ontdek meer

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt vandaag jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Venzu wil graag jullie voorstellen aan onze nieuwste aanwinsten van Heroes Made in Asia, namelijk: Yunishinkan, Designers prototype en Nendo addicts. In dit artikel zal onze mascotte van alle merchandise, venzu, jullie voorstellen aan deze vette deelnemers.

Scroll naar top