Bezoek Comics & Manga tijdens Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Comics Manga Asia

Manga is niet alleen ontzettend populair in Japan, maar ook in Nederland. Dit zal dus zeker ook niet ontbreken op Heroes Made in Asia. Is dit helemaal jouw ding of wil je er graag meer over ontdekken? Er zal tijdens Heroes Made in Asia genoeg aanbod zijn om jouw favoriete manga’s aan te schaffen! Zo is onder andere Comics & Manga aanwezig en nemen zij een groot assortiment mee voor jou.

Niet alleen de bekende titels zoals My Hero Academia en Dragonball koop je bij de stand van Comics & Manga, maar ook de zeldzame en nog relatief onbekende manga titels. Pak jouw kans om de allernieuwste speciale uitgaves aan te schaffen die jij nog niet eerder gezien hebt.

Waan jezelf in de wereld van Manga en breng zeker even een bezoekje aan de stand om meer te weten te komen!

 

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top