Het is zover! HMIA organiseert hun 1e online Cosplay Catwalk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je de laatste weken of maanden ook zo hard gewerkt aan jouw cosplay outfit voor Heroes Made in Asia of misschien wel een ander evenement dat verzet is en baal je dat je deze nu niet aankunt of kunt showen?

Daarom roept Heroes Made in Asia samen met Sakuraflor en Hype Creations de Online Cosplay Catwalk in het leven! Volg de Heroes Made in Asia Instagram stories op 5 juni vanaf 12 uur en bekijk alle prachtige cosplayers online. De show blijft 24 uur online staan.

Daarna wordt er 1 winnaar gekozen die 2 tickets voor HMIA wint op 8 en 9 mei 2021, gesponsord door Hype Creations. Deze winnaar zal op maandag 8 juni bekend worden gemaakt.

Laten we er samen een toffe show van maken voor alle mensen die thuis zitten én alle cosplayers die zo hard aan hun outfit hebben gewerkt!

Wil je meedoen en jouw outfit showen?
Maak deze week een korte video of foto van jouw cosplay outfit en plaats deze 5 juni tussen 9.00 uur ‘s morgens en 14.00 uur ‘s middags op jouw eigen Instagram story met de tag @heroesmadeinasia. Wees er op tijd bij, want Heroes Made In Asia zal alleen 99 inzendingen doorplaatsen op het kanaal.

We hopen jullie volgende week vrijdag allemaal virtueel te zien!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top