Het is zover! HMIA organiseert hun 1e online Cosplay Catwalk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je de laatste weken of maanden ook zo hard gewerkt aan jouw cosplay outfit voor Heroes Made in Asia of misschien wel een ander evenement dat verzet is en baal je dat je deze nu niet aankunt of kunt showen?

Daarom roept Heroes Made in Asia samen met Sakuraflor en Hype Creations de Online Cosplay Catwalk in het leven! Volg de Heroes Made in Asia Instagram stories op 5 juni vanaf 12 uur en bekijk alle prachtige cosplayers online. De show blijft 24 uur online staan.

Daarna wordt er 1 winnaar gekozen die 2 tickets voor HMIA wint op 8 en 9 mei 2021, gesponsord door Hype Creations. Deze winnaar zal op maandag 8 juni bekend worden gemaakt.

Laten we er samen een toffe show van maken voor alle mensen die thuis zitten én alle cosplayers die zo hard aan hun outfit hebben gewerkt!

Wil je meedoen en jouw outfit showen?
Maak deze week een korte video of foto van jouw cosplay outfit en plaats deze 5 juni tussen 9.00 uur ‘s morgens en 14.00 uur ‘s middags op jouw eigen Instagram story met de tag @heroesmadeinasia. Wees er op tijd bij, want Heroes Made In Asia zal alleen 99 inzendingen doorplaatsen op het kanaal.

We hopen jullie volgende week vrijdag allemaal virtueel te zien!

Ontdek meer

Scroll naar top