Bevestigd! Deze partijen zijn aanwezig op de Asian Market.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek de andere kant van de wereld voor een dag of een heel weekend! Op Heroes Made in Asia kun jij je uitleven in de Asian Market, een plek vol toffe merchandise, goodies, gadgets, art, food en fun. 

Al meer dan 50 verschillende exposanten hebben bevestigd voor de eerste editie van Heroes Made in Asia. Shop je graag bij onder andere COOL2U, Red Dot Commerce of Whoops Comics? Dan is onze Asian Market dé plek voor jou om je favoriete items te scoren!

De partijen op de Asian Market bieden allerlei verschillende soorten producten aan, die allemaal gerelateerd zijn aan de Aziatische popcultuur. Denk bijvoorbeeld aan Manga, Anime, Collectibles, Action figures en T-shirts en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig welke exposanten er allemaal nog meer hebben bevestigd?  Bekijk dan hier de volledige exposantenlijst.

Heb je suggesties welke partijen echt niet mogen ontbreken op deze eerste editie? Deel ze met ons via de ideeënbus onderaan op de homepage en wie weet halen wij jouw favoriete partij naar Heroes Made in Asia.

Ontdek meer

Scroll naar top