Bevestigd! Deze partijen zijn aanwezig op de Asian Market.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek de andere kant van de wereld voor een dag of een heel weekend! Op Heroes Made in Asia kun jij je uitleven in de Asian Market, een plek vol toffe merchandise, goodies, gadgets, art, food en fun. 

Al meer dan 50 verschillende exposanten hebben bevestigd voor de eerste editie van Heroes Made in Asia. Shop je graag bij onder andere COOL2U, Red Dot Commerce of Whoops Comics? Dan is onze Asian Market dé plek voor jou om je favoriete items te scoren!

De partijen op de Asian Market bieden allerlei verschillende soorten producten aan, die allemaal gerelateerd zijn aan de Aziatische popcultuur. Denk bijvoorbeeld aan Manga, Anime, Collectibles, Action figures en T-shirts en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig welke exposanten er allemaal nog meer hebben bevestigd?  Bekijk dan hier de volledige exposantenlijst.

Heb je suggesties welke partijen echt niet mogen ontbreken op deze eerste editie? Deel ze met ons via de ideeënbus onderaan op de homepage en wie weet halen wij jouw favoriete partij naar Heroes Made in Asia.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top