Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

Facebook
Twitter
LinkedIn

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga. Hij moet vechten voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten tegen hem samenspannen. Verderop in een nabijgelegen vissersdorp, meert een mysterieus schip aan, met aan boord de Brit John Blackthorne (gespeeld door Cosmo Jarvis).

Al snel komen er grote geheimen aan het licht die Toranaga zullen helpen in zijn strijd en die een vernietigende werking zullen hebben op de enorme invloed van de vijanden van Blackthorne zelf: de Jezuïet Priesters en Portugese kooplieden. Het lot van zowel Toranaga als Blackthorne raakt verwikkeld met die van hun tolk, Toda Mariko (gespeeld door Anna Sawai). Een mysterieus, christelijke edelvrouw en de laatste in een famielijn vol schande en schaamte.

Tijdens haar werk als tolk moet Mariko verzoening vinden in haar vriendschap met Blackthorne, haar toewijding tot het geloof dat haar heeft gered en haar plicht jegens haar overleden vader. Bekijk nu de trailer hier. Stream Shōgun vanaf 27 februari, exclusief op Disney+.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top