Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?

Je kent ons onder andere van één van onze originele familierecepten; Europa’s nummer 1 Sweet Chilisaus. Een saus waar we trots op zijn en die onmisbaar is in elke keuken!

Daarnaast bieden wij een enorm assortiment aan Aziatische smaakmakers; woksauzen, Asian dressings, sriracha, kokosmelk, noodles, kroepoek, gebakken uitjes, atjar en nog veel meer.

Dit jaar zijn wij voor het eerst aanwezig bij Heroes Made in Asia. Wij kijken ernaar uit om jullie tijdens dit event allemaal te voorzien van onze lekkere loempia’s en broodjes Korean BBQ chicken!’’.

Go-Tan BV

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top