Welkom de Dungeon and Dragons area op Heroes Made in Asia!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welkom de Dungeon and Dragons area op Heroes Made in Asia! Voor de allereerste keer presenteren we een reeks DnD-activiteiten met de leukste partijen van Nederland. Maak kennis met de Dobbelgangers, Driving Dungeon, Game Master Worlds & Blood on the Clocktower!

Dobbelgangers
Als Dobbelgangers zijn wij een legioen Dungeon Masters die D&D one-shots uitvoeren op comic-cons. Of je nu ervaren bent of niet, je bent welkom om met ons mee te spelen. We zorgen voor je tabletop, dice en een paar pre-made characters. Deze keer bij Heroes Made In Asia plaatsten we de Dobbelgangers one-shots D&D in geweldige Aziatische settings; avonturen geïnspireerd door anime, Aziatische folklore en cinema. Wij krabben je Wuxia-, Isekai-, Samurai- en D&D-jeuk in één keer!

Driving Dungeon
Ontdek de magie van Dungeons and Dragons tijdens Heroes Made in Asia met Driving Dungeon! Doe mee aan onze one-shot avonturen, schilder je eigen miniaturen en leer de fijne kneepjes van het Dungeon Master zijn in onze workshops. Ontdek hoe AI je D&D-spel kan verrijken of krijg professionele backstories in de stijl van Wizards of the Coast. Beleef de magie, verbeter je vaardigheden en word de ultieme avonturier met ons!

Game Master Worlds
Kom het boek spelen Worlds at a Glance. Een blik, nul vertragingen. Het ultieme gereedschap voor Dungeon Masters om steden, winkels en NPCs te beschrijven. Onze FlowRead-mechanica verwijdert onderbrekingen en tilt storytelling naar een hoger niveau. Geen gedoe meer met het zoeken naar winkelitems, NPC-details, plaatsbeschrijvingen of verhaallijnen. Directe onderdompeling zonder enige verstoring. Beschikbaar later dit jaar! Ontdek ook een demo van Choose Your Own Adventure en bezoek de influencer meetup! Wie weet kom je zelfs een Quest Tracker tegen die het evenement verkent.

Blood on the Clocktower
Blood on the Clocktower is een spel van moord en mysterie, leugens en logica, deductie en bedrog. Een sociaal spel gespeeld in persoon, zittend in een cirkel. Elke speler ontvangt een ‘goed’ of ‘kwaad’ token met hun unieke personage erop. Het goede team wint als ze hun kennis kunnen samenvoegen, elkaar kunnen vertrouwen en de demon kunnen uitvoeren. Het kwade team wint als de demon wantrouwen kan zaaien, detectie kan ontwijken en het dorp kan uitroeien. Kom de spanning ervaren en overwin het ‘kwaad’ op Heroes Made in Asia!

Mis deze onvergetelijke DnD-ervaringen niet op Heroes Made in Asia! We kijken ernaar uit om samen met jou een dag vol avontuur, creativiteit en nieuwe vriendschappen te beleven in de wereld van Dungeons & Dragons!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top