Maak kennis met de fanclubs van HMIA 2024!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welke Fanclubs kan je bezoeken tijdens onze volgende editie?

DUTCH ANIME COMMUNITY

Wij zijn Dutch Anime Community, de grootste anime community van Nederland! Wij zijn gamers, artists, cosplayers en we zijn dol enthousiast over alles wat te maken heeft met Anime, manga, Japan en weeb culture!

Cosplay Medics

Gebroken pantser of een pak dat uit elkaar valt? Geen paniek! Kom langs de stand van de Cosplay Medics en zij zullen jouw cosplay zo snel mogelijk maken!

Ze zijn aanwezig om alle cosplayers te helpen die worstelen met hun cosplay outfit en zullen je helpen om het te repareren. Zo kan elke cosplayer blijven schitteren tijdens Heroes Made in Asia.

Dango Discourse

Wij zijn de #1 Nederlandstalige Anime podcast die een community opbouwt waarin alles omtrent Anime, Manga en Japanse popcultuur besproken wordt! De podcast en bijbehorende commnunity zijn vooral opgericht om fans door heel Nederland een platform te bieden om actuele & leuke onderwerpen met elkaar in een safe space te kunnen bespreken met mensen waar zij aan kunnen relateren. Anime is in de afgelopen jaren heel hard gegroeid en wij willen mensen doormiddel van leuke content een plek bieden waar zij aan kunnen relateren!

Wij willen op de beurs mensen vooral uitdagen met content dat ons bekend heeft gemaakt, door ze challenges te laten doen zoals guess the anime opening/ending songs. We gaan ook beursgangers vragen om een tierlist te onderhouden en om trivia vragen te beantwoorden. Tot slot willen wij ook Dango Discourse shirtjes weggeven doormiddel van prijsvragen.

Dutch Grand Fleet

Rijkdom, roem, macht, de wereld had het allemaal gewonnen door één fanclub. Wij zijn de Nederlandse Grand Fleet! Als fans van de langlopende anime en manga, One Piece, willen we de oceanen afspeuren naar medefans. We houden tal van evenementen zoals meet-ups op conventies, fotoshoots, knutselprojecten en andere leuke activiteiten. We begonnen op abunai 2023 met een paar One Piece cosplayers en groeiden al snel uit tot een grote en actieve Discord Community. We verwelkomen oude en nieuwe fans van anime, live action en videogames om de kleuren te hijsen en samen met ons op avontuur te gaan.

CosplayersFromNL

CosplayersFromNL ook bekend als COSFNL is opgericht op 22 januari 2020. Het idee achter CosplayersFromNL was om een postieve. LHBTI+ vriendelijke omgeving te creëren voor mensen uit Nederland en België.  We begonnen met een Instagram account waar we andere cosplayers supporten door ze te reposten op ons account. Vanuit daar besloten we een discord server te beginnen. De discord server is een plek om bij elkaar te komen en te praten over cosplay, props maken, conventies maar ook over games, anime, manga, kunst en nog veel meer! We zijn super blij met onze community en iedereen die er deel van is! Bij onze stand kan je mooie foto’s laten maken van je cosplay, om cosplay advies vragen (makeup, wigstyling, posing) en langskomen om gezellig te chillen en kletsen

Pirate Paradise

Wij zijn Pirate Paradise, een paradijs voor alle piraten en piratenliefhebbers. We hebben een grote hechte community, bestaand uit gezellige mensen met veel ambities en dromen. Net als Luffy het doel heeft om “the pirate king” te worden, hebben wij ook een doel de piraten community bij elkaar te brengen zodat we allemaal 1 grote crew kunnen worden. Als je nou een friend of foe bent maakt ons niet uit, als je bij onze stand langs komt kun je alles leren over one piece tcg en helpen met de one piece tier list. Of kom je langs om je bounty op te halen van de treasure hunt?

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top